„Az légy, aki vagy!” — a kastélykertben
Utoljára módositva: 2019-08-02 10:17:21

Szerda este az ének volt a főszereplő a nagykárolyiak fesztiválján. Előbb a helyiek, azaz a Nagykárolyi Kulturális Központ növendékei, Szűcs József tanítványai kedveskedtek a szép számú közönségnek. Énekkel szolgált: Bagossy Ivett, Németi Tamara, Gál Stefánia és Csizmár Bernadette.

Az immár 12. alkalommal meghirdetett AugustFest keretében a továbbiakban az Abrakazabra zenekar adott élő koncertet. A tagjai között a mezőfényi születésű Tempfli Erik billentyűst felvonultató debreceni együttes előbb Malek Andrea énekesnőt, később pedig Charlie-t kísérte. Feledhetetlen slágerek hangzottak el. Előbb Katona Klári-adaptációk, majd a másfél ezres közönség együtt énekelte: „Az légy, aki vagy!”, „Nézz az ég felé!”, „Jég dupla whisky-vel”, „Könnyű álmot hozzon az éj”.

Ma este 8 órakor lesz a XII. Nagykárolyi táncgála, melyen közreműködnek a Magic Dance és a Lead & Follow Egyesület növendékei. 21.15 órakor Zalatnay Sarolta-koncert lesz a kastélykertben.

A rendezvényt a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság a Nagykárolyi Kulturális Központtal és a Gróf Károlyi Kulturális Turisztikai Központtal közösen szervezi, mégpedig a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és a Nagykárolyi Helyi Tanács támogatásával.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...