„Az légy, aki vagy!” — a kastélykertben
Utoljára módositva: 2019-08-02 10:17:21

Szerda este az ének volt a főszereplő a nagykárolyiak fesztiválján. Előbb a helyiek, azaz a Nagykárolyi Kulturális Központ növendékei, Szűcs József tanítványai kedveskedtek a szép számú közönségnek. Énekkel szolgált: Bagossy Ivett, Németi Tamara, Gál Stefánia és Csizmár Bernadette.

Az immár 12. alkalommal meghirdetett AugustFest keretében a továbbiakban az Abrakazabra zenekar adott élő koncertet. A tagjai között a mezőfényi születésű Tempfli Erik billentyűst felvonultató debreceni együttes előbb Malek Andrea énekesnőt, később pedig Charlie-t kísérte. Feledhetetlen slágerek hangzottak el. Előbb Katona Klári-adaptációk, majd a másfél ezres közönség együtt énekelte: „Az légy, aki vagy!”, „Nézz az ég felé!”, „Jég dupla whisky-vel”, „Könnyű álmot hozzon az éj”.

Ma este 8 órakor lesz a XII. Nagykárolyi táncgála, melyen közreműködnek a Magic Dance és a Lead & Follow Egyesület növendékei. 21.15 órakor Zalatnay Sarolta-koncert lesz a kastélykertben.

A rendezvényt a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság a Nagykárolyi Kulturális Központtal és a Gróf Károlyi Kulturális Turisztikai Központtal közösen szervezi, mégpedig a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és a Nagykárolyi Helyi Tanács támogatásával.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. szeptember 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...