„Bearanyozva” Kolozsvárról
Utoljára módositva: 2014-04-29 16:58:02

A Szatmárnémeti Royal Dance Club sporttáncpárosa, Alexandru Tőkés és Luiza Jurcuţ kétszer állhatott fel a dobogó legfelső fokára Kolozsváron.

A Szatmárnémeti Royal Dance Club sporttáncosai és edzői a kolozsvári verseny végén

Három aranyéremmel tértek haza a kolozsvári országos táncversenyről a Szatmárnémeti Royal Dance Club sportolói, emellett három ezüst– és három bronzérem került a szatmáriak nyakába a különböző versenyszámok végén. A 4. Clujului Kupa megmérettetésen több mint 250 páros mutatta be produkcióját a táncparketten, amelyeket többek között Ovidiu Ignat és Cristian Cordea Mikle edzők is pontoztak, ugyanis a szervezők bíróként hívták meg őket a versenyre.

A szatmáriak közül az Alexandru Tőkés, Luiza Jurcuţ kettős a 14–15 évesek viadalában tarolt, ugyanis megnyerte a D–osztályos megmérettetését, majd az Open Basic Latino versenyszámban is aranyérmet szerzett.

A dobogó legfelső fokára állhatott fel a Ciprian Mariţa, Oana Bumba páros is, amely a 12–13 évesek Open Basic Latino versenyszámban bizonyult a legjobbnak, majd ezüstérmet szerzett a korosztályos Open Basic Standard próbában is.

Az éremgyűjteményt a Maskulik Dávid, Iris Roatiş duó gazdagította, hiszen a 16–35 évesek között ezüstérmesek lettek az Open Basic Standard versenyszámban, majd a harmadik helyen zártak az Open Basic Latino viadalon.

A Décsei Dávid, Anamaria Dan páros a 12–13 évesek D–osztályos megmérettetésén zárt a második helyen, majd az Open Basic Latino versenyszám döntőjében is szerepeltek, ahol a negyedikek lettek. Ugyanebben a korosztályban a Mihnea Opre, Julia Chereji D–osztályos kettős bronzérmet szerzett és az Open Basic Standard versenyszámban az 5. helyen zárt.

A 10–11 évesek hobby–kategóriás versenyében a Tudor Sabou, Maya Catona páros szerzett bronzérmet, míg a korosztály E–osztályos megmérettetésén a Denis Coşarca, Cerasela Torja kettős a negyedik pozícióban zárt Kolozsváron.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. november 25.
Végre visszatért régi önbizalma! Úgy érzi, aki nem értékeli és nem ismeri fel különlegességét, vagyis nem szereti, az nem is érdemli meg Önt.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...