„Bearanyozva” Kolozsvárról
Utoljára módositva: 2014-04-29 16:58:02

A Szatmárnémeti Royal Dance Club sporttáncpárosa, Alexandru Tőkés és Luiza Jurcuţ kétszer állhatott fel a dobogó legfelső fokára Kolozsváron.

A Szatmárnémeti Royal Dance Club sporttáncosai és edzői a kolozsvári verseny végén

Három aranyéremmel tértek haza a kolozsvári országos táncversenyről a Szatmárnémeti Royal Dance Club sportolói, emellett három ezüst– és három bronzérem került a szatmáriak nyakába a különböző versenyszámok végén. A 4. Clujului Kupa megmérettetésen több mint 250 páros mutatta be produkcióját a táncparketten, amelyeket többek között Ovidiu Ignat és Cristian Cordea Mikle edzők is pontoztak, ugyanis a szervezők bíróként hívták meg őket a versenyre.

A szatmáriak közül az Alexandru Tőkés, Luiza Jurcuţ kettős a 14–15 évesek viadalában tarolt, ugyanis megnyerte a D–osztályos megmérettetését, majd az Open Basic Latino versenyszámban is aranyérmet szerzett.

A dobogó legfelső fokára állhatott fel a Ciprian Mariţa, Oana Bumba páros is, amely a 12–13 évesek Open Basic Latino versenyszámban bizonyult a legjobbnak, majd ezüstérmet szerzett a korosztályos Open Basic Standard próbában is.

Az éremgyűjteményt a Maskulik Dávid, Iris Roatiş duó gazdagította, hiszen a 16–35 évesek között ezüstérmesek lettek az Open Basic Standard versenyszámban, majd a harmadik helyen zártak az Open Basic Latino viadalon.

A Décsei Dávid, Anamaria Dan páros a 12–13 évesek D–osztályos megmérettetésén zárt a második helyen, majd az Open Basic Latino versenyszám döntőjében is szerepeltek, ahol a negyedikek lettek. Ugyanebben a korosztályban a Mihnea Opre, Julia Chereji D–osztályos kettős bronzérmet szerzett és az Open Basic Standard versenyszámban az 5. helyen zárt.

A 10–11 évesek hobby–kategóriás versenyében a Tudor Sabou, Maya Catona páros szerzett bronzérmet, míg a korosztály E–osztályos megmérettetésén a Denis Coşarca, Cerasela Torja kettős a negyedik pozícióban zárt Kolozsváron.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 23.
Figyelmetlen és kissé szétszórt. Egy új szerelem tereli el a figyelmét. Választottja nagyon megtisztelőnek érzi, hogy gondolt rá.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...