„Bearanyozva” Kolozsvárról
Utoljára módositva: 2014-04-29 16:58:02

A Szatmárnémeti Royal Dance Club sporttáncpárosa, Alexandru Tőkés és Luiza Jurcuţ kétszer állhatott fel a dobogó legfelső fokára Kolozsváron.

A Szatmárnémeti Royal Dance Club sporttáncosai és edzői a kolozsvári verseny végén

Három aranyéremmel tértek haza a kolozsvári országos táncversenyről a Szatmárnémeti Royal Dance Club sportolói, emellett három ezüst– és három bronzérem került a szatmáriak nyakába a különböző versenyszámok végén. A 4. Clujului Kupa megmérettetésen több mint 250 páros mutatta be produkcióját a táncparketten, amelyeket többek között Ovidiu Ignat és Cristian Cordea Mikle edzők is pontoztak, ugyanis a szervezők bíróként hívták meg őket a versenyre.

A szatmáriak közül az Alexandru Tőkés, Luiza Jurcuţ kettős a 14–15 évesek viadalában tarolt, ugyanis megnyerte a D–osztályos megmérettetését, majd az Open Basic Latino versenyszámban is aranyérmet szerzett.

A dobogó legfelső fokára állhatott fel a Ciprian Mariţa, Oana Bumba páros is, amely a 12–13 évesek Open Basic Latino versenyszámban bizonyult a legjobbnak, majd ezüstérmet szerzett a korosztályos Open Basic Standard próbában is.

Az éremgyűjteményt a Maskulik Dávid, Iris Roatiş duó gazdagította, hiszen a 16–35 évesek között ezüstérmesek lettek az Open Basic Standard versenyszámban, majd a harmadik helyen zártak az Open Basic Latino viadalon.

A Décsei Dávid, Anamaria Dan páros a 12–13 évesek D–osztályos megmérettetésén zárt a második helyen, majd az Open Basic Latino versenyszám döntőjében is szerepeltek, ahol a negyedikek lettek. Ugyanebben a korosztályban a Mihnea Opre, Julia Chereji D–osztályos kettős bronzérmet szerzett és az Open Basic Standard versenyszámban az 5. helyen zárt.

A 10–11 évesek hobby–kategóriás versenyében a Tudor Sabou, Maya Catona páros szerzett bronzérmet, míg a korosztály E–osztályos megmérettetésén a Denis Coşarca, Cerasela Torja kettős a negyedik pozícióban zárt Kolozsváron.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Dzsungel-mentőakció
Ma, 15:00
A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt. Hogy a gonosz koalát megállítsák, a kis csapatnak egyesítenie kell minden tudását és erejét, és segítségül kell hívniuk a Bajnokokat, a dzsungel legendás védelmezőit is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Sokkal több mint testőr
Ma, 16:55
Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bírós
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 21.
Mindenki barátságos és segítőkész ma Önnel, ami elsősorban kiegyensúlyozott és őszintén érdeklődő kisugárzásának köszönhető.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...