„Bearanyozva” Kolozsvárról
Utoljára módositva: 2014-04-29 16:58:02

A Szatmárnémeti Royal Dance Club sporttáncpárosa, Alexandru Tőkés és Luiza Jurcuţ kétszer állhatott fel a dobogó legfelső fokára Kolozsváron.

A Szatmárnémeti Royal Dance Club sporttáncosai és edzői a kolozsvári verseny végén

Három aranyéremmel tértek haza a kolozsvári országos táncversenyről a Szatmárnémeti Royal Dance Club sportolói, emellett három ezüst– és három bronzérem került a szatmáriak nyakába a különböző versenyszámok végén. A 4. Clujului Kupa megmérettetésen több mint 250 páros mutatta be produkcióját a táncparketten, amelyeket többek között Ovidiu Ignat és Cristian Cordea Mikle edzők is pontoztak, ugyanis a szervezők bíróként hívták meg őket a versenyre.

A szatmáriak közül az Alexandru Tőkés, Luiza Jurcuţ kettős a 14–15 évesek viadalában tarolt, ugyanis megnyerte a D–osztályos megmérettetését, majd az Open Basic Latino versenyszámban is aranyérmet szerzett.

A dobogó legfelső fokára állhatott fel a Ciprian Mariţa, Oana Bumba páros is, amely a 12–13 évesek Open Basic Latino versenyszámban bizonyult a legjobbnak, majd ezüstérmet szerzett a korosztályos Open Basic Standard próbában is.

Az éremgyűjteményt a Maskulik Dávid, Iris Roatiş duó gazdagította, hiszen a 16–35 évesek között ezüstérmesek lettek az Open Basic Standard versenyszámban, majd a harmadik helyen zártak az Open Basic Latino viadalon.

A Décsei Dávid, Anamaria Dan páros a 12–13 évesek D–osztályos megmérettetésén zárt a második helyen, majd az Open Basic Latino versenyszám döntőjében is szerepeltek, ahol a negyedikek lettek. Ugyanebben a korosztályban a Mihnea Opre, Julia Chereji D–osztályos kettős bronzérmet szerzett és az Open Basic Standard versenyszámban az 5. helyen zárt.

A 10–11 évesek hobby–kategóriás versenyében a Tudor Sabou, Maya Catona páros szerzett bronzérmet, míg a korosztály E–osztályos megmérettetésén a Denis Coşarca, Cerasela Torja kettős a negyedik pozícióban zárt Kolozsváron.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 18.
Környezete nem tudja eldönteni, hogy ilyen tévedhetetlenek a megérzései vagy egyszerűen csak kiváló informátorai vannak.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...