„Beszökött” az országba
Utoljára módositva: 2018-07-10 17:37:28

Furcsa tettre ragadtatta magát a korrupcióért börtönbüntetésre ítélt egykori főfelügyelő: „beszökött” az országba a petei határátkelőnél.

Július 7-én kora délután akart Románia területére belépni a petei határátkelőnél egy férfi, aki annak rendje s módja szerint gurult autójával a belépő sávban egészen az ellenőrzőablakig — ám abban a pillanatban, amikor okmányait kérték tőle, rálépett a gázpedálra és „beszökött” az országba. A határrendészek azonnal üldözőbe vették, és üldözték is Szatmárnémeti határáig, ahol végül sikerült elfogniuk, majd személyazonossága kiderítése érdekében a határrendészet székhelyére kísérték. Itt kiderült, hogy a férfi nem más, mint a 43 éves, Szatmár megyei illetőségű Bota Adrian, akinek a nevére elfogatóparancsot adott ki a törvényszék, miután a bíróság alig pár nappal korábban csúszópénz elfogadása, hivatallal való visszaélés és pénzmosás vádjával jogerősen három év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

A határrendészek átadták Botát a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség nyomozóinak, ugyanakkor eljárást is indítottak a férfi ellen az országhatár törvénytelen átlépésének vádjával.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 20.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...