„Bunyóztak” Szatmáron
Utoljára módositva: 2016-05-31 18:02:50

Bócsi Balázs, Gabriel Zimbru, Antonio Zigler és Molnár Patric nyertek a súlycsoportjuk döntőjében a Szatmár övéjért rendezett ökölvívó-gálán.

Hosszú szünet után ismét minőségi ökölvívó-tornát láthatott a szatmári közönség, ugyanis az elmúlt hétvégén erős mezőny gyűlt össze a Szatmár övéjért rendezett nemzetközi tornát. Vasárnap huszonkilenc döntőt rendeztek a Gyurkán György Sportteremben felállított ringben és négy alkalommal emelték győztesként a magasban szatmári bokszoló öklét. Az Érkávási Olimpia sportolói közül Bócsi Balázs és Gabriel Zimbru nyert súlycsoportjában, a Szatmárnémeti Voințától pedig Antonio Zigler és Molnár Patric nyert a döntőben.

„Ez egy teljesítmény számunkra, hogy huszonhárom év után ismét meg tudtuk rendezni ezt a versenyt — nyilatkozta Florin Mulcuțan, a Szatmár Megyei Ökölvívó Egyesület főtitkára. — Amióta szerepet vállaltam a szatmári sportéletben, megígértem, hogy ezt a versenyt meg fogjuk rendezni. Szerintem jól sikerült ez a torna, erős meccseket láthattunk Szatmáron, többek között Franciaország és Németország bajnokai is szorítóba léptek egymás ellen.

„Úgy érzem, hogy most jó úton vagyunk. Elégedett vagyok mindazért, ahogy ez a torna zajlott, és annak örülök a legjobban, hogy egyre több fiatal jön sportolni. Remélem lesz erőnk folytatni a megkezdett munkát, és a Román Olimpiai és Sportbizottság is tartja magát ígéretéhez, és hamarosan Szatmárnémetibe avathatjuk majd az ökölvívó olimpiai központot” — mondta Ioan Ghere, a Szatmárnémeti Voința SK elnöke.

Második helyezettek

Bócsi Patrick, Lorenzo Berinde, James Popa (Érkávás; edző: Mihai Stan), Radu Ghicean, Krajczár Tóbiás, Alin Mocan, Kiss Dániel (Voința, edzők: Teodor Vârlan, Gheorghe Sabău), Ionuţ Moiniţă (Unio SK, edző: Sándor József).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. április 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 30 dkg liszt, 6 dkg kakaópor, 2 csipet só, 13 dkg vaj (+ a formákhoz), 10 ...