„Bunyóztak” Szatmáron
Utoljára módositva: 2016-05-31 18:02:50

Bócsi Balázs, Gabriel Zimbru, Antonio Zigler és Molnár Patric nyertek a súlycsoportjuk döntőjében a Szatmár övéjért rendezett ökölvívó-gálán.

Hosszú szünet után ismét minőségi ökölvívó-tornát láthatott a szatmári közönség, ugyanis az elmúlt hétvégén erős mezőny gyűlt össze a Szatmár övéjért rendezett nemzetközi tornát. Vasárnap huszonkilenc döntőt rendeztek a Gyurkán György Sportteremben felállított ringben és négy alkalommal emelték győztesként a magasban szatmári bokszoló öklét. Az Érkávási Olimpia sportolói közül Bócsi Balázs és Gabriel Zimbru nyert súlycsoportjában, a Szatmárnémeti Voințától pedig Antonio Zigler és Molnár Patric nyert a döntőben.

„Ez egy teljesítmény számunkra, hogy huszonhárom év után ismét meg tudtuk rendezni ezt a versenyt — nyilatkozta Florin Mulcuțan, a Szatmár Megyei Ökölvívó Egyesület főtitkára. — Amióta szerepet vállaltam a szatmári sportéletben, megígértem, hogy ezt a versenyt meg fogjuk rendezni. Szerintem jól sikerült ez a torna, erős meccseket láthattunk Szatmáron, többek között Franciaország és Németország bajnokai is szorítóba léptek egymás ellen.

„Úgy érzem, hogy most jó úton vagyunk. Elégedett vagyok mindazért, ahogy ez a torna zajlott, és annak örülök a legjobban, hogy egyre több fiatal jön sportolni. Remélem lesz erőnk folytatni a megkezdett munkát, és a Román Olimpiai és Sportbizottság is tartja magát ígéretéhez, és hamarosan Szatmárnémetibe avathatjuk majd az ökölvívó olimpiai központot” — mondta Ioan Ghere, a Szatmárnémeti Voința SK elnöke.

Második helyezettek

Bócsi Patrick, Lorenzo Berinde, James Popa (Érkávás; edző: Mihai Stan), Radu Ghicean, Krajczár Tóbiás, Alin Mocan, Kiss Dániel (Voința, edzők: Teodor Vârlan, Gheorghe Sabău), Ionuţ Moiniţă (Unio SK, edző: Sándor József).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Kókusz Kokó, a kis sárkány - Irány a dzsungel
Ma, 15:00
Készüljetek fel a valaha volt legtüzesebb vakációra! Kókusz Kokó családjával és legjobb barátjával, Oszkárral indul életük legnagyobb kalandjára, egyenesen a dzsungel mélyére. A nyaralás nem indul jól. A kis tűzokádó sárkány bár számos történetet halott már nagypapájától a goromba vízi sárkányokról, eddig eggyel sem találkozott, most azonban útjukat állja néhány jól megtermett példány, így hajójuknak új útvonalat kell keresni. Az ismeretlen vizeken váratlanul léket kapnak, amiért a gyanú szerint
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Oh, Ramona
Ma, 16:35
Román vígjáték
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Dermesztő hajsza
Ma, 18:35
A fagyos coloradói síközpontban hókotró-sofőrként dolgozó Nels (Liam Neeson) nyugodt élete fenekestül felfordul, mikor fiát, a helyi, nagyhatalmú drogbáró meggyilkolja. Az Év Polgára cím birtokosa még sosem tért le a helyes útról, egészen mostanáig: a feldühödött apa kezébe veszi az irányítást, extrém előítéletekkel és nehézfegyverekkel felvértezve bosszúhadjáratba kezd. A gyilkos tempójú Nelst egyetlen cél élteti, egytől egyig ki akarja iktatni a kartell embereit… és az egykor feddhetetlen hómu
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Alelnök
Ma, 20:50
Az Oscar-díjas és igen szórakoztató A NAGY DOBÁS-ban Adam McKay író-rendező a 30-as évekbeli nagy gazdasági világválság óta a legnagyobb pénzügyi összeomláshoz vezető Wall Street-i trükközésről rántotta le a leplet. Új filmje, az ALELNÖK egy újabb igaz sztorit vázol: a jelenkori amerikai politika egyik legzárkózottabb és legtitkolódzóbb elméjét, Richard Bruce (Dick) Cheneyt állítja a középpontba, Christian Bale újabb nagy átalakulást prezentáló alakításában. Szereplőtársai Amy Adams, Steve Carel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. február 22.
Legmerészebb álmait is megvalósíthatja ma, bár tény, hogy keményen meg kell dolgoznia a sikerért, de nem fogja sajnálni a befektetett energiát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...