„Bunyóztak” Szatmáron
Utoljára módositva: 2016-05-31 18:02:50

Bócsi Balázs, Gabriel Zimbru, Antonio Zigler és Molnár Patric nyertek a súlycsoportjuk döntőjében a Szatmár övéjért rendezett ökölvívó-gálán.

Hosszú szünet után ismét minőségi ökölvívó-tornát láthatott a szatmári közönség, ugyanis az elmúlt hétvégén erős mezőny gyűlt össze a Szatmár övéjért rendezett nemzetközi tornát. Vasárnap huszonkilenc döntőt rendeztek a Gyurkán György Sportteremben felállított ringben és négy alkalommal emelték győztesként a magasban szatmári bokszoló öklét. Az Érkávási Olimpia sportolói közül Bócsi Balázs és Gabriel Zimbru nyert súlycsoportjában, a Szatmárnémeti Voințától pedig Antonio Zigler és Molnár Patric nyert a döntőben.

„Ez egy teljesítmény számunkra, hogy huszonhárom év után ismét meg tudtuk rendezni ezt a versenyt — nyilatkozta Florin Mulcuțan, a Szatmár Megyei Ökölvívó Egyesület főtitkára. — Amióta szerepet vállaltam a szatmári sportéletben, megígértem, hogy ezt a versenyt meg fogjuk rendezni. Szerintem jól sikerült ez a torna, erős meccseket láthattunk Szatmáron, többek között Franciaország és Németország bajnokai is szorítóba léptek egymás ellen.

„Úgy érzem, hogy most jó úton vagyunk. Elégedett vagyok mindazért, ahogy ez a torna zajlott, és annak örülök a legjobban, hogy egyre több fiatal jön sportolni. Remélem lesz erőnk folytatni a megkezdett munkát, és a Román Olimpiai és Sportbizottság is tartja magát ígéretéhez, és hamarosan Szatmárnémetibe avathatjuk majd az ökölvívó olimpiai központot” — mondta Ioan Ghere, a Szatmárnémeti Voința SK elnöke.

Második helyezettek

Bócsi Patrick, Lorenzo Berinde, James Popa (Érkávás; edző: Mihai Stan), Radu Ghicean, Krajczár Tóbiás, Alin Mocan, Kiss Dániel (Voința, edzők: Teodor Vârlan, Gheorghe Sabău), Ionuţ Moiniţă (Unio SK, edző: Sándor József).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:40
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. november 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...