„Bunyóztak” Szatmáron
Utoljára módositva: 2016-05-31 18:02:50

Bócsi Balázs, Gabriel Zimbru, Antonio Zigler és Molnár Patric nyertek a súlycsoportjuk döntőjében a Szatmár övéjért rendezett ökölvívó-gálán.

Hosszú szünet után ismét minőségi ökölvívó-tornát láthatott a szatmári közönség, ugyanis az elmúlt hétvégén erős mezőny gyűlt össze a Szatmár övéjért rendezett nemzetközi tornát. Vasárnap huszonkilenc döntőt rendeztek a Gyurkán György Sportteremben felállított ringben és négy alkalommal emelték győztesként a magasban szatmári bokszoló öklét. Az Érkávási Olimpia sportolói közül Bócsi Balázs és Gabriel Zimbru nyert súlycsoportjában, a Szatmárnémeti Voințától pedig Antonio Zigler és Molnár Patric nyert a döntőben.

„Ez egy teljesítmény számunkra, hogy huszonhárom év után ismét meg tudtuk rendezni ezt a versenyt — nyilatkozta Florin Mulcuțan, a Szatmár Megyei Ökölvívó Egyesület főtitkára. — Amióta szerepet vállaltam a szatmári sportéletben, megígértem, hogy ezt a versenyt meg fogjuk rendezni. Szerintem jól sikerült ez a torna, erős meccseket láthattunk Szatmáron, többek között Franciaország és Németország bajnokai is szorítóba léptek egymás ellen.

„Úgy érzem, hogy most jó úton vagyunk. Elégedett vagyok mindazért, ahogy ez a torna zajlott, és annak örülök a legjobban, hogy egyre több fiatal jön sportolni. Remélem lesz erőnk folytatni a megkezdett munkát, és a Román Olimpiai és Sportbizottság is tartja magát ígéretéhez, és hamarosan Szatmárnémetibe avathatjuk majd az ökölvívó olimpiai központot” — mondta Ioan Ghere, a Szatmárnémeti Voința SK elnöke.

Második helyezettek

Bócsi Patrick, Lorenzo Berinde, James Popa (Érkávás; edző: Mihai Stan), Radu Ghicean, Krajczár Tóbiás, Alin Mocan, Kiss Dániel (Voința, edzők: Teodor Vârlan, Gheorghe Sabău), Ionuţ Moiniţă (Unio SK, edző: Sándor József).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Sírok gondozását vállalom Nagykárolyban, a református és Mesterrészi...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 18:40
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 20.
Túl sokat beszélsz hétfőn. Mostanában egyre többet és többet beszélsz, és egyre kevesebbet cselekszel. Ez pedig oda vezethet, hogy mindenki unja a szavaidat, te magad is. Talán te magad is arra vágysz hogy a szájhősködés helyett a valódi cselekvésnek add át a helyet. Ma tedd meg azt, amiről már régóta beszélsz és csak beszélsz.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. augusztus 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...