„Összerázó” hétvégén a KÖFEDISZ
Utoljára módositva: 2020-02-07 10:16:01

A közös munka egyik elengedhetetlen része, hogy a csapat tagjai jól ismerjék egymás értékeit, tehetségeit, működjenek együtt, valamint ez idő alatt izgalmas élményekben is részesüljenek. Ennek apropójaként tartotta meg Összerázó hétvégéjét a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium diákszövetsége, a KÖFEDISZ február első hétvégéjén Nagytarnán.

A pénteki napon, késő délután megérkezvén, egy kisebb pihenő, szünet után elkezdtük a programjainkat; ismerkedős és csapatépítő játékokkal egyaránt találkozhattak a résztvevők, majd vacsora után ezek folytatódtak. Nem sokkal később azonban mély álomba zuhant mindenki, hiszen tudtuk, hogy a szombati nap hosszú lesz, és azért mégiscsak kell pihenni előtte.

A szombati képzést Butka Gergő kezdte rendezvényszervezői témában, a reggeli gőzölgő kávé illata által megtöltött teremben hallgathattuk meg hasznos, érdekes előadását. A résztvevők megtanulhatták, hogyan lehet hatásosan elkezdeni a szervezést, deaz előadó szót ejtett a szponzorkeresés fortélyairól és a csapatmunka ideális működéséről. Egy ebédszünetet követően Szopoian Réka és Török Tünde pszichológusnők folytatták a napot, megtartva az interaktív foglalkozásaikat. Rengeteg morális értéket hordozó játékkal fokozták a hangulatot, a legfontosabb pedig végig az volt, hogy figyeljünk oda társainkra, valamint önmagunkra is. Az önfejlesztő/önismereti program ideje alatt voltak szórakoztató, de ugyanakkor megható pillanatok is, amit csak tetőzött a vacsora utáni „mérföldkövezés”, ami talán a fénypontja volt ennek a hétvégének, hiszen mindenkire sort kerítve kérdezhettük egymást olyan dolgokról, amik által mélyebb betekintést nyerhettünk egymás személyes terébe. Méltó lezárást adott ez a szombatnak, és bár fáradtan, de mosolyogva tértünk együtt nyugovóra valamikor a hajnali órákban.

Utolsó napunkon egy programpont maradt hátra, mégpedig a kiértékelés. Ennek során mindenki felírhatott egy szót, kifejezést, ami számára a legjobban leírta és jellemezte az Összerázót. Mindezek után a busz megérkezéséig különféle energizereket játszottunk, kiélvezve minden percet a családiassá alakult légkörben, ami észrevétlenül költözött a résztvevők, szervezők közé.

Az Összerázó nagyon sikeres volt, nem csak azért, mert sok újat és a fejlődéshez szükséges információkat sajátíthattunk el, hanem mert mindezt közösen tettük, megosztva egymással tapasztalatainkat és véleményeinket. Így álmos, de örömteli arccal hagytuk el a helyszínt, magunkkal hozva a tudást és szoros kapcsolatokat, amiket a KÖFEDISZ alapozott meg mindenki szívében.

 

Holl Vivien, KÖFEDISZ-alelnök, X. E osztály

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...