2% a rákbeteg gyermekek gyógyulásáért
Utoljára módositva: 2014-04-09 10:12:04

Azok a szatmáriak, akik adójuk 2%-át a Reménysugár programnak ajánlják fel, a program keretében pártfogolt rákbeteg gyerekek gyógyulásához járulnak hozzá — tájékoztatott Koczinger Tibor, a Hans Lindner Alapítvány igazgatója.

Az alapítvány a rákbeteg gyermekeket segítő programja révén nem csak szociális és lelki tanácsadást nyújt, de a szakszerű onkológiai kezelésekhez szükséges hiánygyógyszerek és táplálékkiegészítők beszerzésével közvetlenül is kiveszi a részét a gyógyításban. Emellett a krízishelyzetbe került családok számára teljes körű tájékoztatást nyújtanak a gyógyászati út megtervezésében, de ennek megvalósítását is segítik, élmény- és rehabilitációs táborokat szerveznek a gyerekek számára, önsegítő szülőklubot működtetnek, ahol szakembereik lelki támaszt, egyénre szabott tanácsadást nyújtanak. Mivel a daganatos megbetegedéssel kezelt gyermekek sok idő töltenek a kórházban, az alapítvány évek óta azon dolgozik, hogy a klinikákon családbarát környezetet alakítsanak ki, de a gyermekgyógyászati és gyermekonkológiai részlegek műszerezettségét, fejlesztését is rendszeresen támogatja. Azok a személyek, akik adófelajánlásukkal a rákbeteg gyerekek gyógyulásához hozzá szeretnének járulni, az alábbi adatokat tüntessék fel a formanyomtatványon: fiskális azonosítószám: 9368597; bankszámlaszám: RO68BACX0000007736002.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 16.
Nem sokat várt egy hivatásával kapcsolatos lépéstől, ám kellemesen fog csalódni, kiderül ugyanis, hogy akár élete nagy lehetősége is kialakulhat belőle.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...