2% a rákbeteg gyermekek gyógyulásáért
Utoljára módositva: 2014-04-09 10:12:04

Azok a szatmáriak, akik adójuk 2%-át a Reménysugár programnak ajánlják fel, a program keretében pártfogolt rákbeteg gyerekek gyógyulásához járulnak hozzá — tájékoztatott Koczinger Tibor, a Hans Lindner Alapítvány igazgatója.

Az alapítvány a rákbeteg gyermekeket segítő programja révén nem csak szociális és lelki tanácsadást nyújt, de a szakszerű onkológiai kezelésekhez szükséges hiánygyógyszerek és táplálékkiegészítők beszerzésével közvetlenül is kiveszi a részét a gyógyításban. Emellett a krízishelyzetbe került családok számára teljes körű tájékoztatást nyújtanak a gyógyászati út megtervezésében, de ennek megvalósítását is segítik, élmény- és rehabilitációs táborokat szerveznek a gyerekek számára, önsegítő szülőklubot működtetnek, ahol szakembereik lelki támaszt, egyénre szabott tanácsadást nyújtanak. Mivel a daganatos megbetegedéssel kezelt gyermekek sok idő töltenek a kórházban, az alapítvány évek óta azon dolgozik, hogy a klinikákon családbarát környezetet alakítsanak ki, de a gyermekgyógyászati és gyermekonkológiai részlegek műszerezettségét, fejlesztését is rendszeresen támogatja. Azok a személyek, akik adófelajánlásukkal a rákbeteg gyerekek gyógyulásához hozzá szeretnének járulni, az alábbi adatokat tüntessék fel a formanyomtatványon: fiskális azonosítószám: 9368597; bankszámlaszám: RO68BACX0000007736002.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Ocean s 8 - Az évszázad átverése
Ma, 20:50
Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala –
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 23.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...