2% a rákbeteg gyermekek gyógyulásáért
Utoljára módositva: 2014-04-09 10:12:04

Azok a szatmáriak, akik adójuk 2%-át a Reménysugár programnak ajánlják fel, a program keretében pártfogolt rákbeteg gyerekek gyógyulásához járulnak hozzá — tájékoztatott Koczinger Tibor, a Hans Lindner Alapítvány igazgatója.

Az alapítvány a rákbeteg gyermekeket segítő programja révén nem csak szociális és lelki tanácsadást nyújt, de a szakszerű onkológiai kezelésekhez szükséges hiánygyógyszerek és táplálékkiegészítők beszerzésével közvetlenül is kiveszi a részét a gyógyításban. Emellett a krízishelyzetbe került családok számára teljes körű tájékoztatást nyújtanak a gyógyászati út megtervezésében, de ennek megvalósítását is segítik, élmény- és rehabilitációs táborokat szerveznek a gyerekek számára, önsegítő szülőklubot működtetnek, ahol szakembereik lelki támaszt, egyénre szabott tanácsadást nyújtanak. Mivel a daganatos megbetegedéssel kezelt gyermekek sok idő töltenek a kórházban, az alapítvány évek óta azon dolgozik, hogy a klinikákon családbarát környezetet alakítsanak ki, de a gyermekgyógyászati és gyermekonkológiai részlegek műszerezettségét, fejlesztését is rendszeresen támogatja. Azok a személyek, akik adófelajánlásukkal a rákbeteg gyerekek gyógyulásához hozzá szeretnének járulni, az alábbi adatokat tüntessék fel a formanyomtatványon: fiskális azonosítószám: 9368597; bankszámlaszám: RO68BACX0000007736002.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...