2% a rákbeteg gyermekek gyógyulásáért
Utoljára módositva: 2014-04-09 10:12:04

Azok a szatmáriak, akik adójuk 2%-át a Reménysugár programnak ajánlják fel, a program keretében pártfogolt rákbeteg gyerekek gyógyulásához járulnak hozzá — tájékoztatott Koczinger Tibor, a Hans Lindner Alapítvány igazgatója.

Az alapítvány a rákbeteg gyermekeket segítő programja révén nem csak szociális és lelki tanácsadást nyújt, de a szakszerű onkológiai kezelésekhez szükséges hiánygyógyszerek és táplálékkiegészítők beszerzésével közvetlenül is kiveszi a részét a gyógyításban. Emellett a krízishelyzetbe került családok számára teljes körű tájékoztatást nyújtanak a gyógyászati út megtervezésében, de ennek megvalósítását is segítik, élmény- és rehabilitációs táborokat szerveznek a gyerekek számára, önsegítő szülőklubot működtetnek, ahol szakembereik lelki támaszt, egyénre szabott tanácsadást nyújtanak. Mivel a daganatos megbetegedéssel kezelt gyermekek sok idő töltenek a kórházban, az alapítvány évek óta azon dolgozik, hogy a klinikákon családbarát környezetet alakítsanak ki, de a gyermekgyógyászati és gyermekonkológiai részlegek műszerezettségét, fejlesztését is rendszeresen támogatja. Azok a személyek, akik adófelajánlásukkal a rákbeteg gyerekek gyógyulásához hozzá szeretnének járulni, az alábbi adatokat tüntessék fel a formanyomtatványon: fiskális azonosítószám: 9368597; bankszámlaszám: RO68BACX0000007736002.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...