2019-ben is elbűvöli a közönséget a Hippolyt
Utoljára módositva: 2019-01-17 09:29:02

Két telt házas előadással kezdte Nagykárolyban a 2019-es évet a Harag György Társulat.

Előzőleg Tasnádon is nagy sikert arattak. Mi több, kedd este a publikum állva tapsolta a Hippolyt, a lakáj című zenés vígjátékot. A vidám, zenés előadás hamar elnyerte a közönség tetszését a nagykárolyi színházban, zárásként, Bessenyei Gedő István, a Harag György Társulat művészeti igazgatójának szavai után — aki többször is hangoztatta beszédében, hogy nagyon fontos nekik a nagykárolyi közönség — pedig többen állva tapsolták a truppot. Bizonyára így történt ez szerda este, lapzártánk után is.

Mint ismeretes, az előadás szereplői: Gaál Gyula, Nagy Orbán, Moldován Blanka, Bogár Barbara, Bodea Tibor, Péter Attila Zsolt, Diószegi Attila, Gál Ágnes, Keresztes Ágnes és Orbán Zsolt. Rendezője Bessenyei Gedő István, társrendezője pedig Bordás Attila. A produkció díszlettervezői Fornvald Gréti és Cristian Gătina, jelmeztervezője Szabó Anna, zenei vezetője és zenekarvezetője Manfrédi Annamária, koreográfusai Gabriela Tănase és Bordás Attila, rendezőasszisztense Poszet Nándor, ügyelője és súgója Varga Katalin.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...