25 év szünet után bokszgálát rendeznek Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2014-04-18 01:45:42

Mintegy 26 ökölvívóra számítanak a rendezők a Szatmár megyei boksz–bajnokságon, amelyet a hónap utolsó hétvégéjén rendeznek Nagykárolyban.

Illusztráció

Április 26-án, Nagykárolyban, a Iuliu Maniu Múszaki Líceum sporttermében rendezik meg az ökölvívók megyei bajnokságát – döntött legutóbbi gyűlésén a Megyei Ökölvívó Egyesület (AJ Box), amelyen részt vett Ioan Gavriş elnök mellett Florin Mulcuţan titkár, Sándor József (Érkávási Olimpia SE), Ioan Ghere (Szatmárnémeti Voinţa SK) és Gheorghe Sabău (Nagykárolyi Sab Gomez) edzők. A tornán várhatóan 26 férfi és női ölölvívó lép majd ringbe, akik különböző korosztályban mérik össze erejüket. 26-án 12 órától zajlik majd a mérlegelés majd 16 órakor kezdődnek a küzdelmek, amelyeket fiatal bírók fognak vezetni. A gála díszvendége lesz a pehely és szuper–pehelysúly egykori nyolcszoros román bajnoka, a világbajnoki bronzérmes, illetve Európa–bajnoki ezüst– és bronzérmes Waldemar Cucereanu, aki 2005-től a profik között küzd. A nagykárolyi torna partnere lesz a Szatmár Megyei Sport– és Ifjúsági Igazgatóság. Nagykárolyban egyébként 1989 óta nem rendeztek bokszgálát.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Ocean s 8 - Az évszázad átverése
Ma, 20:50
Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala –
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 23.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...