2900 lej értékben rótt ki bírságot a rendőrség az urnanyitást követő első hat órában
Utoljára módositva: 2019-05-26 14:45:58

Az urnák megnyitása óta a belügyminisztériumi szervek képviselői tizenegy kihágást észleltek, ezek közül hat esetben figyelmeztettek, öt esetben pedig bírságot róttak ki összesen 2900 lej értékben – közölte vasárnap Monica Dajbog belügyi szóvivő.

 

A rendőrség jelenleg hat feltételezett bűncselekmény kapcsán folytat vizsgálatot. Az urnanyitást követő első hat órában 48, bűncselekményre vagy szabálytalanságra vonatkozó bejelentést kapott a rendőrség, de ezek közül eddig 23 megalapozatlannak bizonyult, mondta Dajbog.

 

Konstanca megyében a rendőrséget riasztották, mivel egy nő megpróbált több szavazócédulát betenni az urnába, bűnvádi eljárást indítottak ellene. Târgovişte városban az egyik szavazókörzet elnöke nem engedte szavazni az egyik állampolgárt, esetében szintén bűnvádi eljárás indult. Egy hasonló esetben Brassóban is folyik a kivizsgálás.

 

Szintén Târgoviştén az egyik szavazókörzeti elnök értesítette a rendőrséget, miután két fiatal azt mondta neki, hogy valaki pénzt ajánlott nekik, hogy szavazzanak. Az ügyben indított vizsgálat során azonban a két fiatal azt nyilatkozta, hogy csak tréfáról van szó – mondta még Monica Dajbog. AGERPRES/(RO – szerző: Daniel Alexandru FLOREA, szerkesztő: Claudia STĂNESCU, HU – szerkesztő: VALKAI Krisztina)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...