2900 lej értékben rótt ki bírságot a rendőrség az urnanyitást követő első hat órában
Utoljára módositva: 2019-05-26 14:45:58

Az urnák megnyitása óta a belügyminisztériumi szervek képviselői tizenegy kihágást észleltek, ezek közül hat esetben figyelmeztettek, öt esetben pedig bírságot róttak ki összesen 2900 lej értékben – közölte vasárnap Monica Dajbog belügyi szóvivő.

 

A rendőrség jelenleg hat feltételezett bűncselekmény kapcsán folytat vizsgálatot. Az urnanyitást követő első hat órában 48, bűncselekményre vagy szabálytalanságra vonatkozó bejelentést kapott a rendőrség, de ezek közül eddig 23 megalapozatlannak bizonyult, mondta Dajbog.

 

Konstanca megyében a rendőrséget riasztották, mivel egy nő megpróbált több szavazócédulát betenni az urnába, bűnvádi eljárást indítottak ellene. Târgovişte városban az egyik szavazókörzet elnöke nem engedte szavazni az egyik állampolgárt, esetében szintén bűnvádi eljárás indult. Egy hasonló esetben Brassóban is folyik a kivizsgálás.

 

Szintén Târgoviştén az egyik szavazókörzeti elnök értesítette a rendőrséget, miután két fiatal azt mondta neki, hogy valaki pénzt ajánlott nekik, hogy szavazzanak. Az ügyben indított vizsgálat során azonban a két fiatal azt nyilatkozta, hogy csak tréfáról van szó – mondta még Monica Dajbog. AGERPRES/(RO – szerző: Daniel Alexandru FLOREA, szerkesztő: Claudia STĂNESCU, HU – szerkesztő: VALKAI Krisztina)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:10
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel a környezeted megóvásért?
Nem használok már műanyag szatyrokat
Energia- és víztakarékos háztartási gépeket vásárolok
Helyi termékeket vásárolok
Kisebb távolságok esetén nem ülök autóba, inkább a gyaloglást választom
A kényelemről nem tudok lemondani még akkor sem, ha az nem éppen környezetkímélő
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db konyhakész csirke, só, bors, 2 tk. kakukkfű (szárított, morzsolt), 3 db biocitrom (vagy lime), 1 fej ...