3. meccs, 3. piros lap, de a 3. győzelem
Utoljára módositva: 2019-08-18 13:40:37

Tarolnak Abrudan Róbert edző legényei a korosztályos labdarúgó-bajnokságban: a Szatmárnémeti Sportlíceum 17 éven aluli csapata a harmadik fordulóban is nyert, így százszázalékos mérleggel vezeti a 11. csoport táblázatát.

A Nagybányai Minaur elleni szombati meccsen a szatmáriaktól Băbuț kétszer, míg Chiș, Sălăjan, Bonta, Raț és Bota egyenként egyszer voltak eredményesek, így 7–2-re győztek a Pusztadarócon játszott meccsen.

Viszont a nagy arányú győzelem a második félidőben nyújtott teljesítménynek köszönhető, hiszen a máramarosiak az első háromnegyed óra után 2–1-re vezettek. Ráadásul a 37. percben Paul Fernando ki lett állítva, így a LPS több mint egy félidőn keresztül emberhátrányban játszott. Így is sikerült fordítani, magabiztos sikert aratni, és megőrizni a hibátlan mérleget. Mégis, egy negatív mérleget be kell fagyasszanak a srácok, hiszen a harmadik bajnoki meccsen a harmadik piros lapot kapja valamely szatmári srác. „Kis apró hibák miatt kapják a sárga lapokat a srácok. Túl vannak pörögve, minden áron győzni akarnak, és így csúsznak be a hibák. Egyik piros sem sportszerűtlen megnyilvánulás miatt volt, csupán olyan szabálytalanságok, mint a szabadrúgás elvégzésének, vagy a kapuskirúgás akadályoztatása. Beállnak ilyen labdákra, habár van egy sárga lapjuk, így következik a kiállítás” — panaszolta Abrudan Róbert.

Ezt a találkozót megelőzően játszottak a LPS 19 évesei. Mihai Sabău-Svegler edző legényei 4–2-re verték a Minaurt, ezzel idénybeli első sikerüket jegyezték, és az első fordulóban jegyzett hazai döntetlennel már 4 pontjuk van a csoport táblázatában.

A 16 évesek nem játszottak az elmúlt hétvégén az elitliga 3. csoportjának 3. fordulójában, ugyanis az Aradi Viitorul visszalépett még a bajnoki rajt előtt, így a Cosmin Iuhas, Crstian Popa edzőpáros csapata szabadnapos volt. Mint ismeretes, az U16-os alakulat kettőből két bajnokit megnyert, és a Temesvári ASU Politechnica, illetve az Aradi UTA alakulatokkal együtt vezetik a táblázatot.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. november 14.)


    KONYHA
    Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...