3300 órát túlóráztak, hogy segítsenek a munkatársain
Utoljára módositva: 2018-03-08 16:59:36

Még csak három éves volt Julius, mikor leukémiát diagnosztizáltak nála, kilenc hétre bent is kellett maradnia a kórházban a kezelések miatt. Már éppen hazamehetett volna a németországi Fronhausenben álló otthonukba, mikor édesanyja hirtelen szívrohamban elhunyt — írja a 24.hu.

Az egy designcégnél összeszerelő munkásként dolgozó, 36 éves apa, Andreas Graf azonnal ki is vette az összes szabadságát az évre, hogy a gyereke mellett maradhasson. A gyászával és gyereke betegségével megbirkózni alig tudó Graf egészen addig nagyon félt attól, hogy elveszíti a munkáját, míg nem jelentkezett nála a cég személyzeti osztályának vezetője, Pia Meier. Meier felkérte a vállalat munkatársait, hogy ajánlják fel a túlóráikat Grafnak. Mind a 650 munkatárs azonnal csatlakozott, noha sokan még csak nem is találkoztak soha Graffal. Két héttel később Meier közölte az apával, hogy kollégái 3264,5 órányi munkát végeztek el pluszban, aminek köszönhetően fizetett szabadságra mehetett el Graf, több mint egy évig nyugodtan gyereke mellett maradhat. A könnyeivel küszködött, mikor ezt megtudta. A hatalmas segítségük nélkül már nem lenne munkám – mondta. Graf mellett azonban Meier is meghatódott, hiszen nem volt olyan munkatársuk, aki nem csatlakozott volna.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 22.
Bánjon ma óvatosan a pénzzel! Ez vonatkozik saját pénztárcájára is, de üzleti döntéseiben sem árt most megfontoltabbnak lennie, mint általában.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. március 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...