36 jogsi ugrott a hét végén
Utoljára módositva: 2018-01-15 17:57:35

A szatmári közlekedésrendészek tovább folytatják nagyszabású ellenőrzési akcióikat, amelyek során kiemelt figyelmet szentelnek a gyorshajtóknak és a zebráknál az elsőbbséget meg nem adóknak — ez utóbbira való különös odafigyelés sajnos nagyon is indokolt, hiszen jóformán még el sem kezdődött a 2018-as év, de máris tíz gyalogost gázoltak el a megye útjain és utcáin a felfestett és táblával is jelzett gyalogátkelőkön.

A január 12–14. közötti akció során a rendőrök 260 bírságot róttak ki a közlekedés szabályaira ilyen vagy olyan formában fittyet hányókra, több mint 72 000 lej összértékben, és 36 sofőr a pénze mellett a jogosítványától is búcsút vett: 20 jogosítványt azért vontak be, mert gazdájuk nem adta meg az úton (zebrán) átkelő gyalogosnak a kötelező elsőbbséget; 10 jogosítvány tulajdonosa kissé alacsonyan repült (50 km/h-val vagy még többel lépve át a megengedett sebességhatárt); ketten szabálytalanul előztek, négy sofőr pedig egyéb, a jogosítvány bevonásával járó szabálytalankodást követett el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Alelnök
Ma, 20:50
Az Oscar-díjas és igen szórakoztató A NAGY DOBÁS-ban Adam McKay író-rendező a 30-as évekbeli nagy gazdasági világválság óta a legnagyobb pénzügyi összeomláshoz vezető Wall Street-i trükközésről rántotta le a leplet. Új filmje, az ALELNÖK egy újabb igaz sztorit vázol: a jelenkori amerikai politika egyik legzárkózottabb és legtitkolódzóbb elméjét, Richard Bruce (Dick) Cheneyt állítja a középpontba, Christian Bale újabb nagy átalakulást prezentáló alakításában. Szereplőtársai Amy Adams, Steve Carel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. február 22.
Legmerészebb álmait is megvalósíthatja ma, bár tény, hogy keményen meg kell dolgoznia a sikerért, de nem fogja sajnálni a befektetett energiát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. február 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...