36 jogsi ugrott a hét végén
Utoljára módositva: 2018-01-15 17:57:35

A szatmári közlekedésrendészek tovább folytatják nagyszabású ellenőrzési akcióikat, amelyek során kiemelt figyelmet szentelnek a gyorshajtóknak és a zebráknál az elsőbbséget meg nem adóknak — ez utóbbira való különös odafigyelés sajnos nagyon is indokolt, hiszen jóformán még el sem kezdődött a 2018-as év, de máris tíz gyalogost gázoltak el a megye útjain és utcáin a felfestett és táblával is jelzett gyalogátkelőkön.

A január 12–14. közötti akció során a rendőrök 260 bírságot róttak ki a közlekedés szabályaira ilyen vagy olyan formában fittyet hányókra, több mint 72 000 lej összértékben, és 36 sofőr a pénze mellett a jogosítványától is búcsút vett: 20 jogosítványt azért vontak be, mert gazdájuk nem adta meg az úton (zebrán) átkelő gyalogosnak a kötelező elsőbbséget; 10 jogosítvány tulajdonosa kissé alacsonyan repült (50 km/h-val vagy még többel lépve át a megengedett sebességhatárt); ketten szabálytalanul előztek, négy sofőr pedig egyéb, a jogosítvány bevonásával járó szabálytalankodást követett el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Tini titánok, harcra fel! - A film
Ma, 17:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 18:40
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 20.
Túl sokat beszélsz hétfőn. Mostanában egyre többet és többet beszélsz, és egyre kevesebbet cselekszel. Ez pedig oda vezethet, hogy mindenki unja a szavaidat, te magad is. Talán te magad is arra vágysz hogy a szájhősködés helyett a valódi cselekvésnek add át a helyet. Ma tedd meg azt, amiről már régóta beszélsz és csak beszélsz.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. augusztus 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...