3×3-as döntő, elvárások nélkül
Utoljára módositva: 2019-07-30 13:06:02

Ezen a hétvégén rendezi meg a Román Kosárlabda-szövetség a 3×3-as bajnokság második kiírását. Június és július során összesen hét tornát rendeztek országszerte, amelyen minden, a nagypályás bajnokság szereplő csapatnak kötelezően részt kellett vennie.

A Szatmárnémeti VSK többnyire Winkler Petrát, Adina Popot (képünkön piros mezben), Szmutku Renátát, Kádár Annamáriát és Medvei Melisszát küldte a tornákra, viszont a negyeddöntőnél tovább nem jutottak a lányok. Bár az előző kiírásban ezüstérmet szerzett a VSK, áprilisban pedig Román Kupát nyertek a lányok, idén már nem volt célkitűzés, hogy a 3×3-as tornán dobogós helyet érjen a csapat.

A bajnoki kiírás döntőjét idén is Târgu Jiuon rendezik. Itt a férfi és a női csapatok is megküzdenek. Egyelőre még nem lehet tudni, hogy milyen felállásba utazik a Gorj megyei városba a VSK, viszont vélhetően a döntő tornán sem lesz nagy elvárás.

Akárcsak tavaly, idén csak 12 csapat kvalifikálta magát a döntő tornára. A pontszámok alapján a VSK az utolsó, aki még befért a mezőnybe. A Kézdivásárhelyi SE, a Phoenix Konstanca, és a CSM Alexandria „esett ki”. A pontszámok alapján a következő sorrendben jutottak el a döntőbe a csapatok: Știința Bukarest, Aradi CSB, Agronomia Bukarest, CSM Târgoviște, Rapid Bukarest, Marosvásárhelyi VSK, Sportul Studențesc Bukarest, Nagyváradi CSU, Kolozsvári CSU, Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC, Brassói CSTBv Olimpia, Szatmárnémeti VSK.

A torna szombaton és vasárnap zajlik, a csoportmeccsek sorsolását vélhetően csütörtökön fogja megejteni a szövetség.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a 2019/2020-as évadra szóló színházbérletet?
Igen, az osztállyal együtt csoportos bérletet váltunk évről évre.
Bérletet nem vásárolok, mert kiszámíthatatlan a programom, de rendszeresen eljárok az előadásokra.
Nem az én műfajom a színház, sosem vennék bérletet.
Néhány év nem váltok bérletet, hol pénz, hol időhiány miatt.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...