3×3-as döntő, elvárások nélkül
Utoljára módositva: 2019-07-30 13:06:02

Ezen a hétvégén rendezi meg a Román Kosárlabda-szövetség a 3×3-as bajnokság második kiírását. Június és július során összesen hét tornát rendeztek országszerte, amelyen minden, a nagypályás bajnokság szereplő csapatnak kötelezően részt kellett vennie.

A Szatmárnémeti VSK többnyire Winkler Petrát, Adina Popot (képünkön piros mezben), Szmutku Renátát, Kádár Annamáriát és Medvei Melisszát küldte a tornákra, viszont a negyeddöntőnél tovább nem jutottak a lányok. Bár az előző kiírásban ezüstérmet szerzett a VSK, áprilisban pedig Román Kupát nyertek a lányok, idén már nem volt célkitűzés, hogy a 3×3-as tornán dobogós helyet érjen a csapat.

A bajnoki kiírás döntőjét idén is Târgu Jiuon rendezik. Itt a férfi és a női csapatok is megküzdenek. Egyelőre még nem lehet tudni, hogy milyen felállásba utazik a Gorj megyei városba a VSK, viszont vélhetően a döntő tornán sem lesz nagy elvárás.

Akárcsak tavaly, idén csak 12 csapat kvalifikálta magát a döntő tornára. A pontszámok alapján a VSK az utolsó, aki még befért a mezőnybe. A Kézdivásárhelyi SE, a Phoenix Konstanca, és a CSM Alexandria „esett ki”. A pontszámok alapján a következő sorrendben jutottak el a döntőbe a csapatok: Știința Bukarest, Aradi CSB, Agronomia Bukarest, CSM Târgoviște, Rapid Bukarest, Marosvásárhelyi VSK, Sportul Studențesc Bukarest, Nagyváradi CSU, Kolozsvári CSU, Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC, Brassói CSTBv Olimpia, Szatmárnémeti VSK.

A torna szombaton és vasárnap zajlik, a csoportmeccsek sorsolását vélhetően csütörtökön fogja megejteni a szövetség.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adományozni ünnepekkor?
Igen, ilyenkor mindig nagyobb hangsúlyt fektetek az adományozásra.
Előfordul, hogy valamely felhívás kapcsán én is adományozok
Ugyanúgy adományzok egész évben
Nem adományozok se ünnepekkor, se máskor
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db édeskömény, 1 db zöld alma, 1 db hagyma, 15 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 6 dl ...