53 iskolakerülő diák bukott le
Utoljára módositva: 2015-01-30 12:52:42

A lógások megfékezése érdekében a Szatmár Megyei Rendőrfelügyelőség munkatársai rendszeres ellenőrzéseket végeznek — főleg a vakációkat követően, amikor még nehezebb visszadöccenni a tanulásba.

A kávézókban a tanórák idején is sok a diák

 

A szatmári közrendészek nagykárolyi, tasnádi, avasfelsőfalui, erdődi és sárközújlaki kollégáikkal közösen nagyszabású razziázást tartottak január 19–30. között, az iskolakerülés megfékezése érdekében. A kéthetes akció során 67 olyan kereskedelmi egységet ellenőriztek, amelyek vagy a tanintézmények udvarán, vagy azok közvetlen közelében működnek — a kávézókban, pizzázókban, szórakozóhelyeken 120 személyt igazoltattak és 53 olyan diákot azonosítottak, akik a tanítási idő alatt hiányoztak az iskolából. A rendőrök minden esetben értesítették a tanfelügyelőséget, valamint annak a tanintézmények a vezetőségét is, ahová az elkapott diák „jár”, ugyanakkor a fiatalokkal is elbeszélgettek az iskolakerülés következményeiről.

Amint az a a Szatmár Megyei Területi Közrendészeti Hatóság (ATOP) beszámolójából kiderül, a rendőrökből és csendörőkből álló, vegyes járőrcsoportok decemberben 32 kereskedelmi egységet ellenőriztek, amelyek során 43 városi és 2 vidéki iskolakerülő diákot azonosítottak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...