53 iskolakerülő diák bukott le
Utoljára módositva: 2015-01-30 12:52:42

A lógások megfékezése érdekében a Szatmár Megyei Rendőrfelügyelőség munkatársai rendszeres ellenőrzéseket végeznek — főleg a vakációkat követően, amikor még nehezebb visszadöccenni a tanulásba.

A kávézókban a tanórák idején is sok a diák

 

A szatmári közrendészek nagykárolyi, tasnádi, avasfelsőfalui, erdődi és sárközújlaki kollégáikkal közösen nagyszabású razziázást tartottak január 19–30. között, az iskolakerülés megfékezése érdekében. A kéthetes akció során 67 olyan kereskedelmi egységet ellenőriztek, amelyek vagy a tanintézmények udvarán, vagy azok közvetlen közelében működnek — a kávézókban, pizzázókban, szórakozóhelyeken 120 személyt igazoltattak és 53 olyan diákot azonosítottak, akik a tanítási idő alatt hiányoztak az iskolából. A rendőrök minden esetben értesítették a tanfelügyelőséget, valamint annak a tanintézmények a vezetőségét is, ahová az elkapott diák „jár”, ugyanakkor a fiatalokkal is elbeszélgettek az iskolakerülés következményeiről.

Amint az a a Szatmár Megyei Területi Közrendészeti Hatóság (ATOP) beszámolójából kiderül, a rendőrökből és csendörőkből álló, vegyes járőrcsoportok decemberben 32 kereskedelmi egységet ellenőriztek, amelyek során 43 városi és 2 vidéki iskolakerülő diákot azonosítottak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...