660 munkahelyet hirdettek meg
Utoljára módositva: 2018-04-18 17:54:30

Szatmárnémetiben az új központban lévő Nicolae Porumbescu Művelődési Házban lesz az állásbörze, mintegy ezer emberre számítanak.

A tavalyinál kevesebb, harminckilenc Szatmár megyei cég lesz jelen az április huszadikai, szatmárnémeti állásbörzén, a munkát keresők 660 állás közül válogathatnak a foglalkoztatásügyi eseményen, tájékoztatta lapunkat a szervező, a Szatmár Megyei Munkaerő-közvetítő Ügynökség (AJOFM). Ezt nem csak azoknak szervezik, akik nem dolgoznak, hanem azoknak is, akik a meglévőnél esetleg jobban fizető, vagy képzettségüknek, elvárásaiknak jobban megfelelő állást keresnek, de elvárják azokat is, akik szakmai átképzésben gondolkoznak. Mintegy ezer embert várnak a cégek által állított standok közé a szervezők, aki munkaadóként szeretne részt venni az eseményen és kihasználni a lehetőséget, hogy ekkora tömegben keressen új munkatársakat, ma 16.3 óráig még jelentkezhet a börzére az AJOFM 0261–770 237-es telefonszámán.

A jelentkezésüket eddig megtevő cégek egyebek mellett a következő szakmákban jártas munkatársakat keresnek: automatizálási mérnök, mechanikai mérnök, kémikus-laboráns, asztalos, kárpitos, recepciós, pincér, kukta, humánerőforrás-felügyelő, alkatrész-összeszerelő, numerikus vezérlésű gépkezelő, könyvelő, minőségellenőr, konfekciós, lakatos, rakodó, fémprés-kezelő, programozó, kereskedelmi képviselő, hegesztő, festő-mázoló, közgazdász. Az állásbörze péntek reggel kilenc órakor kezdődik és délután négykor ér véget.

Princz Csaba

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Deadpool 2
Ma, 21:00
Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család,
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 22.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. május 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...