660 munkahelyet hirdettek meg
Utoljára módositva: 2018-04-18 17:54:30

Szatmárnémetiben az új központban lévő Nicolae Porumbescu Művelődési Házban lesz az állásbörze, mintegy ezer emberre számítanak.

A tavalyinál kevesebb, harminckilenc Szatmár megyei cég lesz jelen az április huszadikai, szatmárnémeti állásbörzén, a munkát keresők 660 állás közül válogathatnak a foglalkoztatásügyi eseményen, tájékoztatta lapunkat a szervező, a Szatmár Megyei Munkaerő-közvetítő Ügynökség (AJOFM). Ezt nem csak azoknak szervezik, akik nem dolgoznak, hanem azoknak is, akik a meglévőnél esetleg jobban fizető, vagy képzettségüknek, elvárásaiknak jobban megfelelő állást keresnek, de elvárják azokat is, akik szakmai átképzésben gondolkoznak. Mintegy ezer embert várnak a cégek által állított standok közé a szervezők, aki munkaadóként szeretne részt venni az eseményen és kihasználni a lehetőséget, hogy ekkora tömegben keressen új munkatársakat, ma 16.3 óráig még jelentkezhet a börzére az AJOFM 0261–770 237-es telefonszámán.

A jelentkezésüket eddig megtevő cégek egyebek mellett a következő szakmákban jártas munkatársakat keresnek: automatizálási mérnök, mechanikai mérnök, kémikus-laboráns, asztalos, kárpitos, recepciós, pincér, kukta, humánerőforrás-felügyelő, alkatrész-összeszerelő, numerikus vezérlésű gépkezelő, könyvelő, minőségellenőr, konfekciós, lakatos, rakodó, fémprés-kezelő, programozó, kereskedelmi képviselő, hegesztő, festő-mázoló, közgazdász. Az állásbörze péntek reggel kilenc órakor kezdődik és délután négykor ér véget.

Princz Csaba

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...