660 munkahelyet hirdettek meg
Utoljára módositva: 2018-04-18 17:54:30

Szatmárnémetiben az új központban lévő Nicolae Porumbescu Művelődési Házban lesz az állásbörze, mintegy ezer emberre számítanak.

A tavalyinál kevesebb, harminckilenc Szatmár megyei cég lesz jelen az április huszadikai, szatmárnémeti állásbörzén, a munkát keresők 660 állás közül válogathatnak a foglalkoztatásügyi eseményen, tájékoztatta lapunkat a szervező, a Szatmár Megyei Munkaerő-közvetítő Ügynökség (AJOFM). Ezt nem csak azoknak szervezik, akik nem dolgoznak, hanem azoknak is, akik a meglévőnél esetleg jobban fizető, vagy képzettségüknek, elvárásaiknak jobban megfelelő állást keresnek, de elvárják azokat is, akik szakmai átképzésben gondolkoznak. Mintegy ezer embert várnak a cégek által állított standok közé a szervezők, aki munkaadóként szeretne részt venni az eseményen és kihasználni a lehetőséget, hogy ekkora tömegben keressen új munkatársakat, ma 16.3 óráig még jelentkezhet a börzére az AJOFM 0261–770 237-es telefonszámán.

A jelentkezésüket eddig megtevő cégek egyebek mellett a következő szakmákban jártas munkatársakat keresnek: automatizálási mérnök, mechanikai mérnök, kémikus-laboráns, asztalos, kárpitos, recepciós, pincér, kukta, humánerőforrás-felügyelő, alkatrész-összeszerelő, numerikus vezérlésű gépkezelő, könyvelő, minőségellenőr, konfekciós, lakatos, rakodó, fémprés-kezelő, programozó, kereskedelmi képviselő, hegesztő, festő-mázoló, közgazdász. Az állásbörze péntek reggel kilenc órakor kezdődik és délután négykor ér véget.

Princz Csaba

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 20:45
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. augusztus 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...