A balesetben vétlen sofőr menekült el
Utoljára módositva: 2014-08-28 11:44:01

Két közlekedési baleset is történt Szatmár megye útjain kedden, amelyekben egy személy súlyosan, egy pedig könnyebben sérült, az érintett gépkocsivezetők közül pedig kettő alaposan felöntött a garatra, mielőtt a volán mögé ült. Az első baleset a reggeli órákban történt Kisgérce főutcáján, ahol a Ford haszonjárművet vezető, 20 éves fiatalember nem adta meg a kötelező elsőbbséget annak a szabályosan közlekedő BMW-nek, amelyet a 21 éves F. Ionuţ vezetett. Az ütközés következtében a BMW utasa, egy 17 éves lány könnyebb sérüléseket szenvedett, a balesetben vétlen sofőr pedig azonnal elhagyta a helyszínt. A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták, és ekkor derült ki, miért menekült el a baleset helyszínéről: 0,90 mg/l alkoholszintet mutatott ki leheletében a szonda. A Fordot vezető fiatalember ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával, F. Ionuţ ellen pedig ittas vezetés és a baleset helyszínének engedély nélküli elhagyása miatt indítottak eljárást.

A második baleset késő éjjel, 23 óra körül történt Pálfalva területén: az 56 éves, szatmárnémeti illetőségű Z. Vasile elveszítette uralmát Fiat típusú gépkocsija fölött, megcsúszott a nedves aszfalton és egyenesen nekiment egy villanyoszlonak, majd az árokba borult. Z. Vasilét súlyos sérülésekkel szállították kórházba, az ő leheletében 0,77 mg/l alkoholszintet mutatott ki a szonda.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. augusztus 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...