A bírói testület dönt Cristian Chiorean esetéről
Utoljára módositva: 2019-05-22 15:47:00

Bíró ellen nyújtottak be panaszt a Szatmár Megyei Labdarúgóm Egyesülethez (AJF) a Túrterebesi ACS – Erdődi Cetate II ötödosztályos mérkőzés után. A fegyelmi bizottság viszont nem határozhat ebben az esetben, ezért a Cristian Chiorean esetét az AJF bírói testülete fogja kivizsgálni – olvasható az AJF közleményében.

A fegyelmi bizottság ugyanakkor halasztotta Viitorul Lucăceni – Mezőfényi Fröhlich negyedosztályos mérkőzéssel kapcsolatos határozatát is: a május 10-i meccsen történt sportszerűtlen eseményekkel kapcsolatosan a fegyelmi bizottság meghallgatja majd a találkozó bíróinak és megfigyelőjének, illetve a csapatok képviselőinek is az álláspontját a május 28-i gyűlésén.

Döntés született azonban Bado Norbert és Kenderes Ferenc ügyében: a Kaplonyi Fortuna és a Börvelyi Stăruinţa játékosai az egymás elleni negyedosztályos bajnoki meccsen akaszkodott össze mérkőzés közben, ezért lettek kiállítva. Az AJF ezért két fordulóra felfüggesztette mindkét legényt, továbbá egyenként 65 lej büntetést is ki kell fizetniük.

Hasonló büntetést kapott a Lázári Voința kerettagja is, Ádám Zsolt, aki játékon kívüli pillanatokban ütötte meg ellenfelét. Két forduló felfüggesztésben és 65 lej bírságban „részesült” Vasile Chereji is, aki a Piskolti Unirea – Szaniszlói Recolta találkozón játék közben szabálytalankodott durván ellenfelével szemben.

További büntetések, 1 forduló + 20 lej bírság: Czier Patrik (Csomaközi Schamagosch), Hamza Károly (Óvári Someșul), Nagy Norbert (Vetési Viitorul), Adrian Sălăjan (Mikolai Turul), Spiler Rudolf (Egri Sasok), Schupler Szabolcs (Csanálosi Kneho).

1 forduló + 45 lej bírság: Tegzes Szabolcs (Egri Sasok), Boor Krisztián (Érendrédi Real).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:35
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...