A BMW Heat Inverter Gen5 beszállítók napja
Utoljára módositva: 2018-03-15 16:42:07

A Zollner Elektronik AG német konszern megszervezte a Szatmárnémetiben tevékenykedő ZES Zollner Electronic Kft. székhelyén „A BMW Heat Inverter Gen5 beszállítók napját”.

 

A zandti, bajor EMS-szolgáltató meghívta szatmárnémeti termelőegységébe a BMW-beszállítókat és -képviselőket, hogy a helyszínen hiteles képet kaphassanak az elektromos BMW-hez használt új inverterek (váltóáramot egyenáramra alakító egységek) gyártásáról. Az elektromos hajtás teljesítményelektronikájának komponenseként az inverter átalakítja az akkumulátor egyenfeszültségét az elektromos motor háromfázisú váltakozó feszültségére. A fékezés során energiát állítanak elő, a folyamat ellentétes irányú, ezért az akkumulátor feltöltésére egyenfeszültség áll rendelkezésre. Ezen komponens komplexitását figyelembe véve jelentős szereppel bír a teljes beszerzési láncban résztvevők szoros együttműködése.

A Zollner Elektronik AG „A beszállítók napját” kihasználva bemutatta beszállítóinak a szatmárnémeti ZES Zollner Electronic céget, amely 2017-ben jelentős bővítésen ment át. Jelen voltak az autómérnöki és elektromos mobilitás területén érdekelt partnerei, ugyanakkor „A beszállítók napján” a BMW vállalat bemutatta stratégiáját az elektromos autókra vonatkozóan.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 19.
Most tisztázhatja azokat a problémákat barátaival vagy ismerőseivel, amelyek érzése szerint a mostani félreértéseket generálták.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. július 19.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...