A brassói bajnokság után Nagybányán remekeltek a Loga Dance School táncosai
Utoljára módositva: 2017-11-07 18:52:38
A Brassóban rendezett osztályonkénti sporttáncbajnokság után — ahol a Diousi Rafael, Alexia Tala páros 4. lett, és ezzel feljutott a C-osztályba, a Luca Simon, Amalia Simion páros, illetve a Makara Dániel, Iulia Puşcaş és a Tóth Krisztián, Larisa Lohan párosok pedig D-osztályosok lettek — most egy újabb versenyen léptek a zsűri elé a Szatmárnémeti Loga Dance School párosai: az elmúlt hétvégén a Nagybányán rendezett Castanelor Kupa zónatornán mutathatták meg tudásuk legjavát. 
A szatmári tánciskola 11 párost nevezett a máramarosi megmérettetésre, és valamennyien a döntőig meneteltek versenyszámukban.
Eredmények
2. hely: Diousi Rafael, Alexia Tala (14–15 évesek, D-osztály), Nagy Dominik, Ilonczai Dóra (10–11 évesek, hobbi).
4. hely: Luca Simon, Amalia Simion (12–15 évesek, open basic latino), Kengye Ádám, Illés Tamara (12–15 évesek, open basic standard; 14–15 évesek, D-osztály), Tamás Norbert, Carla Barar (12–13 évesek, E-osztály), Andrei Varga, Pauliuc Rita (6–11 évesek, E-osztály), Eduard Puşcas, Bakutiu Mák Regina (6–9 évesek, hobbi).
5. hely: Rafael Diousi, Alexia Tala (12–15 évesek, open basic standard), Daniel Pop, Alexandra Mihali (14–15 évesek, D-osztály).
6. hely: Luca Simon, Amalia Simion (12–15 évesek, open basic standard), Hornyák Dániel, Nagy Júlia (12–13 évesek, D-osztály).
8 hely: Rafael Diousi, Alexia Tala (12–15 évesek, open basic latino).
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Kókusz Kokó, a kis sárkány - Irány a dzsungel
Ma, 15:00
Készüljetek fel a valaha volt legtüzesebb vakációra! Kókusz Kokó családjával és legjobb barátjával, Oszkárral indul életük legnagyobb kalandjára, egyenesen a dzsungel mélyére. A nyaralás nem indul jól. A kis tűzokádó sárkány bár számos történetet halott már nagypapájától a goromba vízi sárkányokról, eddig eggyel sem találkozott, most azonban útjukat állja néhány jól megtermett példány, így hajójuknak új útvonalat kell keresni. Az ismeretlen vizeken váratlanul léket kapnak, amiért a gyanú szerint
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Oh, Ramona
Ma, 16:35
Román vígjáték
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Dermesztő hajsza
Ma, 18:35
A fagyos coloradói síközpontban hókotró-sofőrként dolgozó Nels (Liam Neeson) nyugodt élete fenekestül felfordul, mikor fiát, a helyi, nagyhatalmú drogbáró meggyilkolja. Az Év Polgára cím birtokosa még sosem tért le a helyes útról, egészen mostanáig: a feldühödött apa kezébe veszi az irányítást, extrém előítéletekkel és nehézfegyverekkel felvértezve bosszúhadjáratba kezd. A gyilkos tempójú Nelst egyetlen cél élteti, egytől egyig ki akarja iktatni a kartell embereit… és az egykor feddhetetlen hómu
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Alelnök
Ma, 20:50
Az Oscar-díjas és igen szórakoztató A NAGY DOBÁS-ban Adam McKay író-rendező a 30-as évekbeli nagy gazdasági világválság óta a legnagyobb pénzügyi összeomláshoz vezető Wall Street-i trükközésről rántotta le a leplet. Új filmje, az ALELNÖK egy újabb igaz sztorit vázol: a jelenkori amerikai politika egyik legzárkózottabb és legtitkolódzóbb elméjét, Richard Bruce (Dick) Cheneyt állítja a középpontba, Christian Bale újabb nagy átalakulást prezentáló alakításában. Szereplőtársai Amy Adams, Steve Carel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. február 22.
Legmerészebb álmait is megvalósíthatja ma, bár tény, hogy keményen meg kell dolgoznia a sikerért, de nem fogja sajnálni a befektetett energiát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...