A CFR a leghanyagabb
Utoljára módositva: 2017-08-16 11:09:19

A román vasúttársaság (CFR) az egyik legfőbb szennyező Szatmárnémetiben, ha a parlagfűről van szó, az ötvenhét hektárnyi elhanyagolt, gazzal és főleg parlagfűvel benőtt földterület közel felének tulajdonosa a vasúttársaság.

Ugyancsak a CFR az, amelyik a takarítási felszólításnak nem akar eleget tenni, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal egyik közleménye szerint ugyanis az ilyen telkek magán- vagy céges tulajdonosai azok, akik igyekeznek mielőbb megtisztítani földjüket a gyomoktól, miután erre felszólítják őket.

A szatmárnémeti városi rendőrség munkatársai először azonosítják az elhanyagolt területeket és ezek tulajdonosait, majd felszólítják ezeket a helyzet rendezésére, második körben, pár hétre a felszólítás kikézbesítése után újra ellenőrzik, megtette-e a tulajdonos, amire felszólították.

Az utóbbi hónapban nyilvántartásba vett 37 telek tulajdonosai közül tizenhatan elvégezték a szükséges mentesítési munkát, a szabályokat betartani nem akarók ellen pedig feljelentést tett a szatmárnémeti városvezetés a környezetvédelmi őrségnél.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Sokkal több mint testőr
Ma, 19:15
Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bírós
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 20.
Képes kiolvasni kedvese szeméből annak kívánságait és ez bizony elbűvöli őt. Alakítsák úgy időbeosztásukat, hogy az estét zavartalanul együtt tölthessék.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. szeptember 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...