A CFR a leghanyagabb
Utoljára módositva: 2017-08-16 11:09:19

A román vasúttársaság (CFR) az egyik legfőbb szennyező Szatmárnémetiben, ha a parlagfűről van szó, az ötvenhét hektárnyi elhanyagolt, gazzal és főleg parlagfűvel benőtt földterület közel felének tulajdonosa a vasúttársaság.

Ugyancsak a CFR az, amelyik a takarítási felszólításnak nem akar eleget tenni, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal egyik közleménye szerint ugyanis az ilyen telkek magán- vagy céges tulajdonosai azok, akik igyekeznek mielőbb megtisztítani földjüket a gyomoktól, miután erre felszólítják őket.

A szatmárnémeti városi rendőrség munkatársai először azonosítják az elhanyagolt területeket és ezek tulajdonosait, majd felszólítják ezeket a helyzet rendezésére, második körben, pár hétre a felszólítás kikézbesítése után újra ellenőrzik, megtette-e a tulajdonos, amire felszólították.

Az utóbbi hónapban nyilvántartásba vett 37 telek tulajdonosai közül tizenhatan elvégezték a szükséges mentesítési munkát, a szabályokat betartani nem akarók ellen pedig feljelentést tett a szatmárnémeti városvezetés a környezetvédelmi őrségnél.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 20.
Ha tudja, hogy mik a gyenge pontjai és érzi is, hogy jó lenne ezekben előrelépni, tudatosan menjen az olyan helyzetek elé, amelyek erősítik.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. február 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...