A Család Nemzetközi Napja
Utoljára módositva: 2013-05-16 09:45:53

Szatmárnémetiben, a 16-os lakónegyed szomszédságában található Real bevásárlóközpontban tegnap, a Család Nemzetközi Napja alkalmából, a Szatmárnémeti Szociális Gondozói Hivatal (SPAS) szervezett tájékoztató kampányt.

A család széthullása volt a téma tegnap

E napot az ENSZ 1994-ben nyilvánította világnappá, s nagyon sok országban szerveznek különböző rendezvényeket ebből az alkalomból. A megyeközpontbeli akcióhoz több olyan intézmény és civil szervezet is csatlakozott, ahol segítséget lehet kérni a család széthullásának megakadályozására. A helyszínen pszihoterapeuta is jelen volt, aki készségesen válaszolt az érdeklődők kérdéseire, amelyek stresszes mindennapjainkra, a pörgő életvitelből fakadó türelmetlenség okozta feszültségekre, s ezek ellensúlyozásának lehetőségeire egyaránt vonatkoztak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...