A darai ügyben citálták be Szilágyi Istvánt
Utoljára módositva: 2014-05-16 19:53:20

A közbiztonságért felelős hatóságok mulasztottak a darai focimeccsen történt incidensek ügyében, akik nem értesítették a sportban történő erőszakos megnyilvánulások ellen dolgozó bizottságot.

Szilágyi István

A sportban történő erőszakos megnyilvánulások ellen dolgozó megyei bizottság előtt kellett pénteken beszámolnia Szilágyi Istvánnak a szamosdarai ötödosztályos labdarúgó–mérkőzésen történt incidensekről.

Mint arról exkluzívban, május 9-én beszámoltunk, a Szilágyi által vezetett Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) egy évre kizárta a Szamosdarai Recoltát a bajnokságból, több játékost eltiltott egy évre, pénzbírságot szabott ki miután az április 19-i, Vetési Arsneal elleni bajnoki után a játékosok összeverekedtek a pályán a nézőkkel. Virgil Dragoş, a Szatmár Megyei Sport– és Ifjúsági Igazgatóság (DJST) aligazgatója szerint az egyesület három napon belül kellett volna értesítse a bizottságot a rendbontásról, amelynek következményeként rendőrségi feljelentések is történtek, egy játékos pedig – aki a helyszínen orvosi ellátásra szorult – a kórházba került. Szilágyi azonban azt válaszolta, hogy a hatályos törvények értelmében a közbiztonságért felelős hatóságok kellett volna értesítsék a bizottságot, ők nem mulasztottak semmit. „Mi a szabályzatnak megfelelően jártunk el. Határidőn belül kihallgattuk az összes érintettet, és a legszigorúbb büntetést szabtuk ki. Ezután fellebbezési idő van, ezért nem hoztuk nyilvánosságra a döntést, ami még nem volt jogerős. Amúgy az AJF nem állami hatóság, nem vagyunk kötelesek a nyilvánosság elé tárni a belső ügyeinket” – mondta Szilágyi.

Ezzel kicsit sarokban szorította Altfatter Tamás alprefektust is, aki elismerte, felkészületlenül jött a gyűlésre. „Nem tanulmányoztam át teljes egészében az AJF statutumát és a törvényeket, amelyek szerint működik az egyesület. De én azt szeretném kérni önöktől, hogy ezután értesítsenek, ha hasonló rendbontások történnek, ne a sajtóból értesüljünk erről” – mondta a kormánybiztos–helyettes.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Coco
Ma, 17:15
Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...