A DIICOT kihallgatja Gheorghe Dincă feleségét
Utoljára módositva: 2019-08-22 17:08:47

A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) székhelyén hallgatják ki csütörtökön Gheorghe Dincă feleségét és gyerekeit a caracali ügyben.

 

Gheorghe Dincă felesége két férfi és egy nő kíséretében érkezett a DIICOT-hoz, kísérői összetűztek a sajtó képviselőivel az épület előtt.

Tonel Pop, a meggyilkolt Luiza Melencu családjának az ügyvédje is megjelent az ügyészség székhelyén, és azt nyilatkozta az újságíróknak, nehezményezi, hogy az ügyészek őt nem értesítették a kihallgatásról.

‘Csak röviddel ezelőtt értesültem arról, hogy a családot 12 órakor hallgatják ki a DIICOT székhelyén. (…) Nem akarták, hogy jelen legyek eme személyek kihallgatásán. (…) Az ügyvédnek jogában áll jelen lenni és kérdésekegt feltenni a tanúknak, vádlottaknak, vagy kihallgatott személyeknek. Ez pedig nem tetszik a nyomozóknak. Az az érzésem, hogy figyelnek, követnek, lehallgatnak’ – mondta az ügyvéd.

 

Pop azt állítja, hogy Gheorghe Dincă felesége együtt élt a vádlottal annak caracali házában abban az időszakban, amikor Luizát elrabolták és fogva tartották.

 

‘Közismert, hogy húsvét előtt ott lakott. Nem mondhatom, hogy erre bizonyítékom van. Tudjuk, mikor rabolták el Luizát, tudjuk, mikor lakott ott a feleség, az én megalapozott gyanúm pedig az, hogy találkoztak ott. Azt akarom, hogy ezt ellenőrizzék’ – szögezte le Tonel Pop, azt állítva ugyanakkor, hogy a Dincă család tagjait nem tanúkként, hanem elkövetőkként kellene kihallgatni.

 

Gheorghe Dincă beismerte, hogy július 25-én megölte a 15 éves Alexandra Măceşanut, amikor elkapta telefonálni, majd elégette a holttestet. Az Országos Igazságügyi Orvostani Intézet (INML) megállapította, hogy a Dincă házában talált csontmaradványok Alexandra csontjai. Dincă azt állítja ugyanakkor, hogy a 18 éves, áprilisban eltűnt Luiza Melencut is megölte.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. szeptember 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...