A Forma–1-et sem láthatjuk a „magyaroknál”
Utoljára módositva: 2014-03-13 19:38:17

Határon túlra sem broadcast, sem online nem sugározhat Forma–1-es közvetítést az MTVA.

A határon túli magyar Forma–1 rajongók idén már nem nézhetik otthonaikban magyar nyelvű közvetítéssel a száguldó cirkusz televíziós közvetítéseit. Ezt csütörtökön a Médiaszolgáltatás–támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) erősítette meg. Lapunk azután kereste meg az MTVA sajtóirodáját, miután arról értesültünk, hogy — a szocsi téli olimpiához hasonlóan — az autóversenyzés királykategóriájára is olyan közvetítés sugárzási szerződést kötöttek, amely szabályozza a területi sugárzást.

Az MTVA a Forma–1 közvetítés sugárzási, terjesztési jogaival Magyarország területére rendelkezik. Határon túlra sajnos sem broadcast, sem online nem sugározhatunk” — olvasható csak a lapunknak megküldött szűkszavú közleményben.

Harminc éve nem történt ilyesmi, hogy a magyar szurkolók ne követhessék anyanyelvükön a Forma–1-es közvetítéseket. Ráadásul az idei jogokat a Digi Sport is elveszítette, így csak azok követhetik a futamokat román kommentárral, akinek Dolce–előfizetésük van, ugyanis 2014-ben a Dolce Sport közvetíti a futamhétvégéket. A Digi–előfizetőknek még lehet egy reményük, hiszen az alapcsomagban megtalálható az RTL Television német nyelvű csatorna, amely szombaton 7.45 órától közvetíti az időmérő edzést, vasárnap 8 órától pedig az idénynyitó Ausztrál Nagydíj futamát. Remélhetőleg a németek nem kötöttek olyan szigorú sugárzási szerződést, mint az MTVA, és legalább német kommentárral élvezhetik a szatmáriak a Forma–1-et, amelynek idén különleges hatása lesz, hiszen az eddigi V8-asok helyett turbómotorokat „pörgetnek a maximumra” a világ legjobb pilótái.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Tulipánláz
Ma, 15:00
A 17. századi Amszterdamban az elárvult Sophiát házasságba kényszerítik egy vagyonos és befolyásos kereskedővel, ami anyagi biztonságot, de egyben boldogtalanságot is jelent a lány számára. Amikor férje portrét rendel róla, szenvedélyes viszonyba bonyolódik fiatal festőjével. Hogy elmenekülhessenek a kereskedő messzire érő kezei elől, a két szerelmes mindent kockára téve beszáll a tulipánhagyma-üzletbe, abban a reményben, hogy a megfelelő mennyiségű hagymával elég pénzre tesznek szert szabadságu
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
A Lego Ninjago film
Ma, 17:00
Ninjago csöpp szigetét rejtélyes ellenség ostromolja. Még szerencse, hogy hat legyőzhetetlennek tűnő nindzsa minden éjszaka harcba száll, és meghökkentő fegyverarzenálja segítségével visszaveri az ellenséget. De kik lehetnek ők? Senki sem tudja. És nem is sejti, hogy az éjszakai szuperharcosok nappal egész másfajta ellenséggel küszködnek. Ugyanis osztálytársak a helyi gimiben, és a középiskolások egyszerű, ám sok küzdelemmel teli hétköznapjait próbálják túlélni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Amerikai bérgyilkos
Ma, 19:00
Mitch Rapp (Dylan O Brien) életét egy szörnyű tragédia árnyékolja be: egy terrorista támadás során a szeme láttára ölik meg a menyasszonyát. A mindenre elszánt férfi személyes bosszút esküszik, egyetlen célja, hogy kiiktassa a kegyetlen merénylőket. Az egykori sikeres atlétára a CIA igazgatóhelyettese, Irene Kennedy (Sanaa Lathan) is felfigyel: felveszi Mitchet az ügynökség elit terroristaelhárító programjába, majd a hidegháborús veterán, a kőkemény Stan Hurley (Michael Keaton) kezeire bízza. A
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Kingsman: Az aranykör
Ma, 21:00
Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a "majdnem mindig" is kevés. Az új ellenség (Julianne Moore) természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 25.
A Mars a Szűz jegyében áll. Jelentőségteljes nap elébe néz. Végre felkínálkozik a várva várt lehetőség, közeleg az idő, amikor válthat, és valami új dologba kezdhet. Döntsön megfontoltan!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...