A Forma–1-et sem láthatjuk a „magyaroknál”
Utoljára módositva: 2014-03-13 19:38:17

Határon túlra sem broadcast, sem online nem sugározhat Forma–1-es közvetítést az MTVA.

A határon túli magyar Forma–1 rajongók idén már nem nézhetik otthonaikban magyar nyelvű közvetítéssel a száguldó cirkusz televíziós közvetítéseit. Ezt csütörtökön a Médiaszolgáltatás–támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) erősítette meg. Lapunk azután kereste meg az MTVA sajtóirodáját, miután arról értesültünk, hogy — a szocsi téli olimpiához hasonlóan — az autóversenyzés királykategóriájára is olyan közvetítés sugárzási szerződést kötöttek, amely szabályozza a területi sugárzást.

Az MTVA a Forma–1 közvetítés sugárzási, terjesztési jogaival Magyarország területére rendelkezik. Határon túlra sajnos sem broadcast, sem online nem sugározhatunk” — olvasható csak a lapunknak megküldött szűkszavú közleményben.

Harminc éve nem történt ilyesmi, hogy a magyar szurkolók ne követhessék anyanyelvükön a Forma–1-es közvetítéseket. Ráadásul az idei jogokat a Digi Sport is elveszítette, így csak azok követhetik a futamokat román kommentárral, akinek Dolce–előfizetésük van, ugyanis 2014-ben a Dolce Sport közvetíti a futamhétvégéket. A Digi–előfizetőknek még lehet egy reményük, hiszen az alapcsomagban megtalálható az RTL Television német nyelvű csatorna, amely szombaton 7.45 órától közvetíti az időmérő edzést, vasárnap 8 órától pedig az idénynyitó Ausztrál Nagydíj futamát. Remélhetőleg a németek nem kötöttek olyan szigorú sugárzási szerződést, mint az MTVA, és legalább német kommentárral élvezhetik a szatmáriak a Forma–1-et, amelynek idén különleges hatása lesz, hiszen az eddigi V8-asok helyett turbómotorokat „pörgetnek a maximumra” a világ legjobb pilótái.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Gengszterzsaruk
Ma, 18:20
Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick (Gerard Butler) által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai, a "Regulátorok" könyörtelenebbek. Mikor Nick megtudja, hogy a hírhedt mestertolvaj, Merrimen élete legvakmerőbb rablására készül, zsarolással ráveszi a banda leggyengébb láncszemét, hogy legyen a rendőrség besúgója. Merriman merész akciók sorozatát hajtja végre, hogy előkészítse a lehetetlent: a szigorúan őrzött Központi Bank kirablását. Elindul a versenyfu
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
A legsötétebb óra
Ma, 20:55
Néhány nappal azelőtt, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke lett, Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért. A megállíthatatlan náci erők legázolták Nyugat-Európát, és az invázió veszélye a küszöbön állt; a közvélemény felkészületlen volt, a király szkeptikus, saját pártja pedig ellene szervezkedett. Churchill ilyen körülménye
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hogyan védekezel a megfázás ellen?
Különféle vitaminokat szedek
Rengeteg gyümölcsöt fogyasztok ilyenkor
Mindig figyelek arra, hogy kellően fel legyek öltözve
Nem szoktam megfázni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...