A gyaloglást népszerűsítik
Utoljára módositva: 2018-10-12 12:19:20

Október 13-án, 14-én és 15-én a gyaloglást népszerűsítő speciális rendezvényeket tart a Cutezătorii Munţilor Ifjúsági, Turisztikai és Környezetvédelmi Egyesület, derül ki szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményéből.

Az egyesület tagjainak célja a mozgást, a gyaloglást népszerűsíteni a szatmári lakosok körében is. Szombaton egy kétnapos kalandgyaloglásra, túrázásra hívják a szervezők a jó fizikai kondícióban levőket a Cibles-hegységbe (Munţii Ţibleş). A szervezők kihangsúlyozzák, hogy a túrát 18 év feletti, tapasztalt túrázóknak ajánlják, akik megfelelő felszereléssel is rendelkeznek, mivel magas nehézségi szintű túráról van szó.

Vasárnap az Őszi Gyaloglás elnevezésű rendezvényre hívják az egyesület tagjai a téma iránt fogékonyakat, akik az Avasban tesznek majd egy közel hatórás sétát. Ezen a napon az érdeklődők Büdössáron, a fürdő közelében találkoznak, és onnan indulnak a körútra, melyet 9 éves kor felettiek számára ajánlanak, s ezen a kiránduláson a kevésbé tapasztaltak is bátran részt vehetnek, hisz nem nehéz az útvonal, állítják a szervezők.

Hétfőn, október 15-én egy újszerű kezdeményezést szeretnének bevezetni, a sportgyaloglást. Ennek népszerűsítésére 17 órakor a megyeközpontbeli 25 Octombrie téren találkoznak az ezen sport iránt érdeklődők, és egy hat kilométeres távon sportolnak majd közösen a résztvevők. A gyerekkel érkező szülők számára egy rövidebb távot is kialakítottak. Ezen a tömegrendezvényen bármilyen korosztályú szatmári részt vehet. Bővebb információkat a cutezatoriimuntilor@yahoo.com e-mail-címen kaphatnak az érdeklődők.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítás, költöztetés. Tel.: 0725353499.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. június 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók   25 dkg szikkadt fehér kenyér olívaolaj 25 dkg koktél paradicsom só 1 tk morzsolt lestyán 1 tk ...