A harmadik Dragnea-kormány a klinikai halál állapotában van
Utoljára módositva: 2019-08-27 10:32:36

Eugen Tomac felszólította Viorica Dăncilă miniszterelnököt, hogy tegyen tanúbizonyságot ‘minimális felelősségtudatról’ és mondjon le, mert – álltja a Népi Mozgalom Párt (PMP) elnöke – a ‘harmadik Dragnea-kormány a klinikai halál állapotában van’.

 

‘Dăncilă, menj! Tégy tanúbizonyságot minimális felelősségtudatról és nyújtsd be lemondásodat. Hagyd, hogy új kormánya legyen az országnak. A harmadik Dragnea-kormány a klinikai halál állapotában van, és azonnal mennie kell. Románia ragyogó jövőt érdemel, a vörös pestis nélkül a Victoria-palotában!” – írta hétfői Facebook-bejegyzésében Tomac.

 

Az ALDE vezetése hétfőn úgy határozott, hogy kilép a kormánykoalícióból, és támogatja Mircea Diaconu jelöltségét a novemberi elnökválasztáson. Később a PSD elnöke, Viorica Dăncilă miniszterelnök bejelentette, hogy a párt úgy döntött, továbbra is kormányon marad.

AGERPRES (RO – szerző: Cătălin ALEXANDRU, szerkesztő: Claudia STĂNESCU; HU – szerkesztő: ERDÉLY András)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:35
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. szeptember 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...