A héten sem jön még Baltic
Utoljára módositva: 2018-01-03 11:33:53

Nincs megállás a női kosárlabda-bajnokságban, szombaton már a tizenharmadik fordulót rendezik a Nemzeti Liga alapszakaszában. A Szatmárnémeti VSK csapata Marosvásárhelyre fog utazni.

Továbbra Kristina Baltic (képünkön) nélkül készül a bajnoki mérkőzésekre a Szatmárnémeti Városi Sportklub női kosárlabda-csapata. A szerb idegenlégiós ugyanis hazájában ragadt, a nagykövetség ugyanis még mindig nem állította ki neki a hetek óta kérvényezett vízumot. Florin Mureșan szakosztályvezető elmondta, tavaly és idén is már rengetegszer telefonáltak a szerb hatóságokhoz, viszont eredménytelenül. Baltic viszont odahaza, Kraljevoban napi rendszerességgel végez edzést, viszont egyéni munkát végez, így visszatérése után vélhetően el kell teljen majd egy kis idő, míg felveszi a tempót.

Mindeközben a játékoskeret többi tagja már megkezdte a készülést a következő bajnoki mérkőzésre. Újév első napján még pihenhettek, viszont kedden már munkához láttak Marius Dobă, Octavian Boian és Anzik Arnold edzőhármas irányítása alatt. Szombaton 18 órától ugyanis a Marosvásárhelyi UPM Sirius ellen játszanak bajnoki mérkőzést, a tizenharmadikat ebben az idényben. A papírforma szerint VSK-siker várható, viszont a szatmári csapat játékán egyre jobban észlelhetőek a fáradság jelei. Decemberben, zsinórban két hazai mérkőzésen kellett ráadás öt percet játszani, a gyulafehérvári meccsen pedig tizenöt perc után alaposan visszaesett a VSK teljesítménye. Ez a hanyatlás egyébként észlelhető volt a legutóbbi bajnokin is, amikor a vendég Temesvári SCM mínusz tizenegyről fordított, a második, harmadik és negyedik negyed megnyerésével pedig hosszabbításba vitte a szatmári meccset. Pedig sem a temesváriak, sem a gyulafehérváriak, de a kolozsváriak sem (akikkel két és fél héttel ezelőtt játszottak ráadás öt percet idehaza) bajnoki döntő aspiránsok. Ilyen megközelítésben pedig a marosvásárhelyi találkozó sem lesz egy sétagalopp, de remélhetően az edzőknek sikerül megtalálni végre a nyerő formát. Ezután ugyanis jön az aradiak elleni rangadó. Mureșan bízik abban, hogy Baltic legalább a január 13-i meccsig megérkezik Szatmárra.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Predator - A ragadozó
Ma, 18:30
Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói más fajok DNS-ét használva genetikailag módosították magukat, így most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint bármikor. Mikor egy kisfiú tudtán kívül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy morózus technikatanárnő állhat az emberiség pusztulásának útjába.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Egy kis szívesség
Ma, 20:30
Az Egy kis szívesség egy misztikus krimi-thriller, amely egy nő eltűnése köré épül. A főszerepekben viszont itt is két női karaktert találunk.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért szereted az őszt?
A kellemes őszi színek miatt
Végre felvehetem a kedvenc pulcsiaimat, cipőimet
Végre nincs kánikula
Az iskolakezdés miatt
Nem szeretem az őszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. szeptember 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...