A héten sem jön még Baltic
Utoljára módositva: 2018-01-03 11:33:53

Nincs megállás a női kosárlabda-bajnokságban, szombaton már a tizenharmadik fordulót rendezik a Nemzeti Liga alapszakaszában. A Szatmárnémeti VSK csapata Marosvásárhelyre fog utazni.

Továbbra Kristina Baltic (képünkön) nélkül készül a bajnoki mérkőzésekre a Szatmárnémeti Városi Sportklub női kosárlabda-csapata. A szerb idegenlégiós ugyanis hazájában ragadt, a nagykövetség ugyanis még mindig nem állította ki neki a hetek óta kérvényezett vízumot. Florin Mureșan szakosztályvezető elmondta, tavaly és idén is már rengetegszer telefonáltak a szerb hatóságokhoz, viszont eredménytelenül. Baltic viszont odahaza, Kraljevoban napi rendszerességgel végez edzést, viszont egyéni munkát végez, így visszatérése után vélhetően el kell teljen majd egy kis idő, míg felveszi a tempót.

Mindeközben a játékoskeret többi tagja már megkezdte a készülést a következő bajnoki mérkőzésre. Újév első napján még pihenhettek, viszont kedden már munkához láttak Marius Dobă, Octavian Boian és Anzik Arnold edzőhármas irányítása alatt. Szombaton 18 órától ugyanis a Marosvásárhelyi UPM Sirius ellen játszanak bajnoki mérkőzést, a tizenharmadikat ebben az idényben. A papírforma szerint VSK-siker várható, viszont a szatmári csapat játékán egyre jobban észlelhetőek a fáradság jelei. Decemberben, zsinórban két hazai mérkőzésen kellett ráadás öt percet játszani, a gyulafehérvári meccsen pedig tizenöt perc után alaposan visszaesett a VSK teljesítménye. Ez a hanyatlás egyébként észlelhető volt a legutóbbi bajnokin is, amikor a vendég Temesvári SCM mínusz tizenegyről fordított, a második, harmadik és negyedik negyed megnyerésével pedig hosszabbításba vitte a szatmári meccset. Pedig sem a temesváriak, sem a gyulafehérváriak, de a kolozsváriak sem (akikkel két és fél héttel ezelőtt játszottak ráadás öt percet idehaza) bajnoki döntő aspiránsok. Ilyen megközelítésben pedig a marosvásárhelyi találkozó sem lesz egy sétagalopp, de remélhetően az edzőknek sikerül megtalálni végre a nyerő formát. Ezután ugyanis jön az aradiak elleni rangadó. Mureșan bízik abban, hogy Baltic legalább a január 13-i meccsig megérkezik Szatmárra.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországba (Bayern, Nürnberg környékére) tapasztalt betegápolókat keresünk (nők-férfiak)...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 18:50
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...