A héten sem jön még Baltic
Utoljára módositva: 2018-01-03 11:33:53

Nincs megállás a női kosárlabda-bajnokságban, szombaton már a tizenharmadik fordulót rendezik a Nemzeti Liga alapszakaszában. A Szatmárnémeti VSK csapata Marosvásárhelyre fog utazni.

Továbbra Kristina Baltic (képünkön) nélkül készül a bajnoki mérkőzésekre a Szatmárnémeti Városi Sportklub női kosárlabda-csapata. A szerb idegenlégiós ugyanis hazájában ragadt, a nagykövetség ugyanis még mindig nem állította ki neki a hetek óta kérvényezett vízumot. Florin Mureșan szakosztályvezető elmondta, tavaly és idén is már rengetegszer telefonáltak a szerb hatóságokhoz, viszont eredménytelenül. Baltic viszont odahaza, Kraljevoban napi rendszerességgel végez edzést, viszont egyéni munkát végez, így visszatérése után vélhetően el kell teljen majd egy kis idő, míg felveszi a tempót.

Mindeközben a játékoskeret többi tagja már megkezdte a készülést a következő bajnoki mérkőzésre. Újév első napján még pihenhettek, viszont kedden már munkához láttak Marius Dobă, Octavian Boian és Anzik Arnold edzőhármas irányítása alatt. Szombaton 18 órától ugyanis a Marosvásárhelyi UPM Sirius ellen játszanak bajnoki mérkőzést, a tizenharmadikat ebben az idényben. A papírforma szerint VSK-siker várható, viszont a szatmári csapat játékán egyre jobban észlelhetőek a fáradság jelei. Decemberben, zsinórban két hazai mérkőzésen kellett ráadás öt percet játszani, a gyulafehérvári meccsen pedig tizenöt perc után alaposan visszaesett a VSK teljesítménye. Ez a hanyatlás egyébként észlelhető volt a legutóbbi bajnokin is, amikor a vendég Temesvári SCM mínusz tizenegyről fordított, a második, harmadik és negyedik negyed megnyerésével pedig hosszabbításba vitte a szatmári meccset. Pedig sem a temesváriak, sem a gyulafehérváriak, de a kolozsváriak sem (akikkel két és fél héttel ezelőtt játszottak ráadás öt percet idehaza) bajnoki döntő aspiránsok. Ilyen megközelítésben pedig a marosvásárhelyi találkozó sem lesz egy sétagalopp, de remélhetően az edzőknek sikerül megtalálni végre a nyerő formát. Ezután ugyanis jön az aradiak elleni rangadó. Mureșan bízik abban, hogy Baltic legalább a január 13-i meccsig megérkezik Szatmárra.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 18:45
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 20:45
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...