A héten sem jön még Baltic
Utoljára módositva: 2018-01-03 11:33:53

Nincs megállás a női kosárlabda-bajnokságban, szombaton már a tizenharmadik fordulót rendezik a Nemzeti Liga alapszakaszában. A Szatmárnémeti VSK csapata Marosvásárhelyre fog utazni.

Továbbra Kristina Baltic (képünkön) nélkül készül a bajnoki mérkőzésekre a Szatmárnémeti Városi Sportklub női kosárlabda-csapata. A szerb idegenlégiós ugyanis hazájában ragadt, a nagykövetség ugyanis még mindig nem állította ki neki a hetek óta kérvényezett vízumot. Florin Mureșan szakosztályvezető elmondta, tavaly és idén is már rengetegszer telefonáltak a szerb hatóságokhoz, viszont eredménytelenül. Baltic viszont odahaza, Kraljevoban napi rendszerességgel végez edzést, viszont egyéni munkát végez, így visszatérése után vélhetően el kell teljen majd egy kis idő, míg felveszi a tempót.

Mindeközben a játékoskeret többi tagja már megkezdte a készülést a következő bajnoki mérkőzésre. Újév első napján még pihenhettek, viszont kedden már munkához láttak Marius Dobă, Octavian Boian és Anzik Arnold edzőhármas irányítása alatt. Szombaton 18 órától ugyanis a Marosvásárhelyi UPM Sirius ellen játszanak bajnoki mérkőzést, a tizenharmadikat ebben az idényben. A papírforma szerint VSK-siker várható, viszont a szatmári csapat játékán egyre jobban észlelhetőek a fáradság jelei. Decemberben, zsinórban két hazai mérkőzésen kellett ráadás öt percet játszani, a gyulafehérvári meccsen pedig tizenöt perc után alaposan visszaesett a VSK teljesítménye. Ez a hanyatlás egyébként észlelhető volt a legutóbbi bajnokin is, amikor a vendég Temesvári SCM mínusz tizenegyről fordított, a második, harmadik és negyedik negyed megnyerésével pedig hosszabbításba vitte a szatmári meccset. Pedig sem a temesváriak, sem a gyulafehérváriak, de a kolozsváriak sem (akikkel két és fél héttel ezelőtt játszottak ráadás öt percet idehaza) bajnoki döntő aspiránsok. Ilyen megközelítésben pedig a marosvásárhelyi találkozó sem lesz egy sétagalopp, de remélhetően az edzőknek sikerül megtalálni végre a nyerő formát. Ezután ugyanis jön az aradiak elleni rangadó. Mureșan bízik abban, hogy Baltic legalább a január 13-i meccsig megérkezik Szatmárra.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 18.
Környezete nem tudja eldönteni, hogy ilyen tévedhetetlenek a megérzései vagy egyszerűen csak kiváló informátorai vannak.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...