A játék és a zene öröme
Utoljára módositva: 2015-10-16 19:37:17

Énekkel, zenével, jókedvűen töltötték az időt a gyermekek

Újabb sikeres kezdeményezéssel adnak hírt munkásságukról a Nagykárolyi 1-es Számú Napközi pedagógusai. “A játék és a zene természetes öröme” elnevezést viselő délutáni, iskolán kívüli tevékenység az 1-es napközi Hupikék Törpikék csoportjának termében zajlott a hét folyamán, Holló Éva pedagógus irányításával.

A játékos és zenés programon részt vettek iskolások és nagy csoportos óvodások egyaránt. A néphagyományokat és tradicionális értékeket népszerűsíteni hivatott tevékenység programfelelősei Héb Ildikó igazgatónő és Márkus Katalin óvónő voltak. Tapasztalatszerzés céljából vendégek is érkeztek a tanintézménybe, mégpedig a Szatmárnémeti Mircea Eliade Általános Iskola tanítónői, Leiti Mónika, Koncz Tünde és Román Melinda. Ez a partnerkapcsolaton alapuló első találkozó nagyon jó hangulatban telt. Lehetőséget adott a gyermekeknek az önkifejezésre, az önfeledt játékra, valamint bővültek zenei alapismereteik is. A rajzos gyermekkották olvasásával kapcsolatos ismereteket együtt sajátíthatták el az óvodások és a kisiskolás korú gyerekek.

A tevékenység szakmai kiértékelését Szejke Ottilia, a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség óvodai és elemi oktatásért felelős tanfelügyelője végezte.

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...