A játék és a zene öröme
Utoljára módositva: 2015-10-16 19:37:17

Énekkel, zenével, jókedvűen töltötték az időt a gyermekek

Újabb sikeres kezdeményezéssel adnak hírt munkásságukról a Nagykárolyi 1-es Számú Napközi pedagógusai. “A játék és a zene természetes öröme” elnevezést viselő délutáni, iskolán kívüli tevékenység az 1-es napközi Hupikék Törpikék csoportjának termében zajlott a hét folyamán, Holló Éva pedagógus irányításával.

A játékos és zenés programon részt vettek iskolások és nagy csoportos óvodások egyaránt. A néphagyományokat és tradicionális értékeket népszerűsíteni hivatott tevékenység programfelelősei Héb Ildikó igazgatónő és Márkus Katalin óvónő voltak. Tapasztalatszerzés céljából vendégek is érkeztek a tanintézménybe, mégpedig a Szatmárnémeti Mircea Eliade Általános Iskola tanítónői, Leiti Mónika, Koncz Tünde és Román Melinda. Ez a partnerkapcsolaton alapuló első találkozó nagyon jó hangulatban telt. Lehetőséget adott a gyermekeknek az önkifejezésre, az önfeledt játékra, valamint bővültek zenei alapismereteik is. A rajzos gyermekkották olvasásával kapcsolatos ismereteket együtt sajátíthatták el az óvodások és a kisiskolás korú gyerekek.

A tevékenység szakmai kiértékelését Szejke Ottilia, a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség óvodai és elemi oktatásért felelős tanfelügyelője végezte.

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Tini titánok, harcra fel! - A film
Ma, 17:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 18:40
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 20.
Túl sokat beszélsz hétfőn. Mostanában egyre többet és többet beszélsz, és egyre kevesebbet cselekszel. Ez pedig oda vezethet, hogy mindenki unja a szavaidat, te magad is. Talán te magad is arra vágysz hogy a szájhősködés helyett a valódi cselekvésnek add át a helyet. Ma tedd meg azt, amiről már régóta beszélsz és csak beszélsz.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. augusztus 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...