A játék és a zene öröme
Utoljára módositva: 2015-10-16 19:37:17

Énekkel, zenével, jókedvűen töltötték az időt a gyermekek

Újabb sikeres kezdeményezéssel adnak hírt munkásságukról a Nagykárolyi 1-es Számú Napközi pedagógusai. “A játék és a zene természetes öröme” elnevezést viselő délutáni, iskolán kívüli tevékenység az 1-es napközi Hupikék Törpikék csoportjának termében zajlott a hét folyamán, Holló Éva pedagógus irányításával.

A játékos és zenés programon részt vettek iskolások és nagy csoportos óvodások egyaránt. A néphagyományokat és tradicionális értékeket népszerűsíteni hivatott tevékenység programfelelősei Héb Ildikó igazgatónő és Márkus Katalin óvónő voltak. Tapasztalatszerzés céljából vendégek is érkeztek a tanintézménybe, mégpedig a Szatmárnémeti Mircea Eliade Általános Iskola tanítónői, Leiti Mónika, Koncz Tünde és Román Melinda. Ez a partnerkapcsolaton alapuló első találkozó nagyon jó hangulatban telt. Lehetőséget adott a gyermekeknek az önkifejezésre, az önfeledt játékra, valamint bővültek zenei alapismereteik is. A rajzos gyermekkották olvasásával kapcsolatos ismereteket együtt sajátíthatták el az óvodások és a kisiskolás korú gyerekek.

A tevékenység szakmai kiértékelését Szejke Ottilia, a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség óvodai és elemi oktatásért felelős tanfelügyelője végezte.

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:30
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. november 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...