A játék és a zene öröme
Utoljára módositva: 2015-10-16 19:37:17

Énekkel, zenével, jókedvűen töltötték az időt a gyermekek

Újabb sikeres kezdeményezéssel adnak hírt munkásságukról a Nagykárolyi 1-es Számú Napközi pedagógusai. “A játék és a zene természetes öröme” elnevezést viselő délutáni, iskolán kívüli tevékenység az 1-es napközi Hupikék Törpikék csoportjának termében zajlott a hét folyamán, Holló Éva pedagógus irányításával.

A játékos és zenés programon részt vettek iskolások és nagy csoportos óvodások egyaránt. A néphagyományokat és tradicionális értékeket népszerűsíteni hivatott tevékenység programfelelősei Héb Ildikó igazgatónő és Márkus Katalin óvónő voltak. Tapasztalatszerzés céljából vendégek is érkeztek a tanintézménybe, mégpedig a Szatmárnémeti Mircea Eliade Általános Iskola tanítónői, Leiti Mónika, Koncz Tünde és Román Melinda. Ez a partnerkapcsolaton alapuló első találkozó nagyon jó hangulatban telt. Lehetőséget adott a gyermekeknek az önkifejezésre, az önfeledt játékra, valamint bővültek zenei alapismereteik is. A rajzos gyermekkották olvasásával kapcsolatos ismereteket együtt sajátíthatták el az óvodások és a kisiskolás korú gyerekek.

A tevékenység szakmai kiértékelését Szejke Ottilia, a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség óvodai és elemi oktatásért felelős tanfelügyelője végezte.

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 22.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. május 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...