A junior lánycsapat is dobogóra állt
Utoljára módositva: 2020-01-08 14:00:58

Mondhatni, hogy minden napra jut egy érem a Szatmárnémeti SK tőrvívóinak a Bukarestben zajló bajnokságon: a kadett korosztályos lánycsapat bronzérme, és a kadett korosztályos fiúcsapat második helyezése után kedden ismét dobogóra szólították a Lengyel Éva, File Attila, Dan Șuta, Izsáki Arnold edzőnégyes tanítványait.

A Teodora Șofran, Maria Chiorean, Körössy Melissa, Diana Șuta felállásban az SZSK junior korosztályos női csapata a keddi versenyen a harmadik helyen zárt.

A szatmári lányok közel álltak a fináléhoz, hiszen a CSTA Bukarest elleni elődöntőben Körössy és Șofran is remekül teljesítettek. 8–7-re, majd 20–15-re is vezettek már, 29-nél pedig egál volt az állás. A rutinosabb bukaresti trió, Anne Marie Briciu, Maria Teodorescu és Emilia Corbu viszont nem veszett több asszót a végéig,  így 45–38-ra a CSTA nyerte a meccset.

A Balestra Bukarest elleni bronzmérkőzés sem volt egyszerűbb, hiszen a fővárosiak 20–13-as hátrányból 24–30-ra fordítottak. Diana Șuta viszont meghúzta az utolsó asszóját, 35–32-re fordított, és innen már nem volt megállás a végső győzelemig, 45–41-re nyert az SZSK.

Az utánpótlás korosztályos tőrvívók bajnoksága szerdán ér véget. Kedden megrendezik még a junior korosztályos fiúk egyéni versenyét,

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. február 28.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...