A kaplonyi meccset is halasztják
Utoljára módositva: 2019-08-27 13:18:33

Még mindig nincs hivatalos válasz a Román Labdarúgó-szövetségtől, hogy miért utasította vissza a fellebbviteli bizottság a Szatmárnémeti VSK óvását a Liga 3-ból való kizárás ügyében.

Két bajnoki mérkőzés halasztást kért a Szatmárnémeti VSK az egyesület labdarúgócsapatának, így csak a szeptemberben kezdi meg újabb Liga 4-es szereplését Ritli Zoltán vezetőedző legénysége. Így a Kaplonyi Fortuna elleni meccset sem játsszák ezen a hétvégén, az idénybeli első mérkőzést szeptember 4-én játssza majd idehaza a Mezőteremi Victoria ellen. Úgy tudjuk, a Fortuna elleni találkozót szeptember 21-én fogják pótolni. Mint ismeretes, az idénynyitó mérkőzésen a Gencsi AS ellen kellett volna játsszon a VSK, de ezt is halasztották, egyelőre nincs leszögezve a pótolás dátuma.

Fogel László klubelnök a csapat jövőjét illetően lapunknak azt mondta, hogy a legénységnek ismét azt a célt tűzik ki, hogy feljussanak a Liga 3-ba. A költségveséről viszont nem kívánt sokat mondani, csupán annyit tudtunk meg, hogy ma ül össze a helyi tanács pénzügyi bizottsága, hogy megtárgyalja a klub kérését. Ezt követően, pénteken az önkormányzati testület elé kerül a költségvetés-tervezet, és ezután derül ki, hogy a VSK foci- és női kosárlabdacsapata mennyi pénzből gazdálkodhat majd 2019 végéig.

Természetesen felmerül a kérdés, hogy ki vállal felelősséget azért, hogy a focicsapat nem játszik már ebben az idényben is a Liga 3-ban? A legénység megtette a magáét, teljesítette a célt, és a pályán kivívta a harmadik vonalba való feljutást. A klub vezetősége viszont halmozta a hibákat, és miközben a csapat lecsúszott a fenntartott helyről, mindenki „mossa a kezét”. Kérdésünkre Fogel azt mondta, hogy civil pert fontolnak az elmúlt idényben elköltött összeg visszanyerésére, viszont erről ügyvédekkel akarnak előbb egyeztetni. Egyelőre még azt sem lehet hivatalosan tudni, hogy a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) fellebbviteli bizottsága miért utasította el a VSK óvását, a múlt csütörtöki gyűlés jegyzőkönyve ugyanis vélhetően még nem készült el.

Mint ismeretes, a VSK nevezését a Liga 3-ba visszautasította a FRF etikai bizottsága. A szatmári klubnál azt állítják, hogy azért történt az elutasítás, mivel a klub másfél hét késéssel fizette ki a 20 ezer lej kauciót.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:35
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...