A kaplonyi meccset is halasztják
Utoljára módositva: 2019-08-27 13:18:33

Még mindig nincs hivatalos válasz a Román Labdarúgó-szövetségtől, hogy miért utasította vissza a fellebbviteli bizottság a Szatmárnémeti VSK óvását a Liga 3-ból való kizárás ügyében.

Két bajnoki mérkőzés halasztást kért a Szatmárnémeti VSK az egyesület labdarúgócsapatának, így csak a szeptemberben kezdi meg újabb Liga 4-es szereplését Ritli Zoltán vezetőedző legénysége. Így a Kaplonyi Fortuna elleni meccset sem játsszák ezen a hétvégén, az idénybeli első mérkőzést szeptember 4-én játssza majd idehaza a Mezőteremi Victoria ellen. Úgy tudjuk, a Fortuna elleni találkozót szeptember 21-én fogják pótolni. Mint ismeretes, az idénynyitó mérkőzésen a Gencsi AS ellen kellett volna játsszon a VSK, de ezt is halasztották, egyelőre nincs leszögezve a pótolás dátuma.

Fogel László klubelnök a csapat jövőjét illetően lapunknak azt mondta, hogy a legénységnek ismét azt a célt tűzik ki, hogy feljussanak a Liga 3-ba. A költségveséről viszont nem kívánt sokat mondani, csupán annyit tudtunk meg, hogy ma ül össze a helyi tanács pénzügyi bizottsága, hogy megtárgyalja a klub kérését. Ezt követően, pénteken az önkormányzati testület elé kerül a költségvetés-tervezet, és ezután derül ki, hogy a VSK foci- és női kosárlabdacsapata mennyi pénzből gazdálkodhat majd 2019 végéig.

Természetesen felmerül a kérdés, hogy ki vállal felelősséget azért, hogy a focicsapat nem játszik már ebben az idényben is a Liga 3-ban? A legénység megtette a magáét, teljesítette a célt, és a pályán kivívta a harmadik vonalba való feljutást. A klub vezetősége viszont halmozta a hibákat, és miközben a csapat lecsúszott a fenntartott helyről, mindenki „mossa a kezét”. Kérdésünkre Fogel azt mondta, hogy civil pert fontolnak az elmúlt idényben elköltött összeg visszanyerésére, viszont erről ügyvédekkel akarnak előbb egyeztetni. Egyelőre még azt sem lehet hivatalosan tudni, hogy a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) fellebbviteli bizottsága miért utasította el a VSK óvását, a múlt csütörtöki gyűlés jegyzőkönyve ugyanis vélhetően még nem készült el.

Mint ismeretes, a VSK nevezését a Liga 3-ba visszautasította a FRF etikai bizottsága. A szatmári klubnál azt állítják, hogy azért történt az elutasítás, mivel a klub másfél hét késéssel fizette ki a 20 ezer lej kauciót.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 28.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...