A Karosa-buszok a legjobbak
Utoljára módositva: 2013-10-16 08:59:11

Urban Dieselekkel, Ikaruszokkal, Irisbusokkal, Karosa márkájú buszokkal és Mitsubishikkel szállítja a szatmárnémeti utazóközönséget a szatmárnémeti Transurban, a legidősebb utcákat járó busz negyvenéves, a legfiatalabb alig hat.

Nemcsak a szakemberek, de az utasok is szeretik a Karosa-buszokat

leginkább bevált buszok a kanárisárga Karosa-járművek, ezeket tizenhárom éve használják a megyeszékhelyen, a szervizadatok szerint ezek szorulnak a legritkábban javításra, ezeknél a legtakarékosabb az üzemanyag-fogyasztás, strapabíróak, s az utastérbeli bútorzat is időtállónak bizonyult. A vételáruk is elég kedvező volt annak idején, közölte lapunkkal Dan Florescu, a Transurban szállítási részlegének vezetője: „A legkorszerűbb buszok voltak a városba érkezésükkor, bár a csehek EURO2-es motorja ma már kicsit idejét múlta, de még mindig jól bírják a buszok, s a környezetet is csak kismértékben szennyezik.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 22.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. május 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...