A kicsik veretlenek, a nagyok nyeretlenek
Utoljára módositva: 2019-09-23 10:20:00

Háromból három győzelemmel folytatja hibátlan szereplését a női junior III-as korosztályos bajnokságban a Szatmárnémeti Sportlíceum-ACS Atletik kézilabdacsapata.

A Kibédi Albert, Ciprian Mărieș edzőpáros 14 éven aluli tanítványai vasárnap délben a Both Katalin Sportteremben 35–28-ra verték a Szászsebesi LPS Florin Fleșeriu együttest egy olyan mérkőzésen, ahol Lara Sarca 12 gól szerzett. Három meccs után 114–51 a szatmári csapat gólaránya, és ennek köszönhetően vezet a szintén százszázalékos Nagybányai CSS2 előtt. Mindkét csapat bónuszpontban részesült a magassági követelmények teljesítése miatt, így egyenként 7 egységgel vezetik a tabellát. A két együttes november 3-án, a 7. fordulóban mérkőzik majd egymással, az első találkozót Szatmárnémetiben rendezik.

Nem szerepelnek viszont ilyen jól a 16 éven aluliak női csapata. A junior II-es korosztályos sportlicisek továbbra is nyeretlenek, így a Besztercei LPS-vel együtt pont nélkül sereghajtók. A szatmáriak az elmúlt szombaton a Nagybányai Phoenix otthonában vesztettek 32–24-re.

„Javult a játék minősége, és ez reményt ad, hogy hamarosan jöhet az első siker is. Ráadásul még van néhány játékos, akikre sérülés miatt még nem számíthatunk, teljes kerettel jobbak leszünk” — mondta lapunknak Kibédi. Most ráadásul egy kozel egy hónapos szünet következik, ez idő alatt pedig lesz alkalma rendezni sorait a csapatnak. A 16 évesek október 12-én, a 4. fordulóban  Nagyváradon, a táblázatban 5. ACS Alpha ellen játszanak. Másnap fognak játszani a 14 évesek, ők a 6. Váradszentmártoni CS Comunal vendégei lesznek.

Női kézilabda, korosztályos bajnokság, H-csoport, 3. forduló

Junior II korosztály

Nagybányai Phoenix – Szatmárnémeti LPS 32–24 (19–13)

LPS: Ruana Birou, Silvia Hrihor, Anamaria Gridjac 11 gól, Denisa Pop, Cosmina Caraba, Kibédi Sarah 1, Oana Pintea 3, Laura Cățoiu, Tompos Vivien, Andra Lup 3, Miruna Sava, Monica Medve 3, Fernanda Popescu 1, Vajda Alexandra 2.

Junior III korosztály

Szatmárnémeti LPS-ACS Atletik – Szászsebesi LPS Florin Fleșeriu 35–28 (18–14)

LPS-Atletik: Melisa Gridjac 8 gól, Claudia Cadar, Ștefania Tarța 3, Miruna Sava, Lara Sarca 12, Oana Pintea 5, Alexandra Pop 5, Denisa Jurj, Andra Lup 2, Antonia Caraba, Ștefania Peter.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. április 1.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...