A kórházba is örömöt vitt
Utoljára módositva: 2019-12-06 09:22:26

Ajándékhozó útja során a Mikulás azokról a gyerkőcökről sem feledkezett meg, akiknek hiába kereste a fényesre pucolt cipőiket otthonaik ablakaiban, hiszen tudta a Nagyszakállú, hogy őket a kórházakban találja.

Előbb a fertőző betegségek tasnádi, majd a szatmárnémeti kórházánál állt meg, aztán délután az új kórházhoz érkezett, de mivel annak épületén nincs megfelelő méretű kémény, így a tetőről az ablakon keresztül mászott be az ötödik emeleten lévő gyermekosztályra, ahol már nagy izgalom közepette várták a kis páciensek, s gyorsan le is ültették egy kényelmes székbe, hogy kipihenje az akrobatamutatvány fáradalmait. No meg hogy puttonyát kiürítve átadhassa a finom édességekből és gyümölcsökből álló csomagokat, amelyeket egy-egy verssel vagy énekkel köszöntek meg a bátrabbak, a szégyellősebbek pedig mosollyal — s valamennyiükkel megegyezett, hogy jövőre már nem itt, hanem otthonaikban találkoznak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...