A közepes árfekvésű autókat keresik
Utoljára módositva: 2014-07-14 09:56:28

Az ára mellett a jármű gyártási helye volt még fontos tegnap az Amaci úti autópiacon vásárlók számára, a német autók közül is a Volkswagent keresték a legtöbben ezen a vásárnapon.

 

A nyári szabadságolási időszak előtt a megszokottnál több eladó és több vevő is összegyűlt tegnap a szatmárnémeti autópiacon, több mint száz négykerekűt kínáltak eladásra. Egy kétszemélyes Suzuki Burgman is szerepelt a tegnapi kínálatban, a 250 köbcentis nagy-robogóért 1200 eurót kért a gazdája.

A választék ismét főleg német gyártmányú autókból állt, alig pár francia vagy brit gyártmányú kocsi színesítette a kínálatot. A német autók közül is a VW vitte a prímet, a wolfsburgi gyár modelljei közül is főleg a Passat és a Golf volt tegnap is a legnépszerűbb, a helyben eladott mintegy kéttucatnyi autó nagy része is ilyen volt.

Megszokott teherré vált a külföldről behozott, az országban első alkalommal beíratásra kerülő autókért az állam által felszámolt regisztrációs illeték, ezt vevő és eladó egyaránt tudja kezelni, mindenki annak tudatában vesz piros vagy külföldi rendszámú autót, hogy ezt az autó ára mellett még ki kell hogy fizesse. Nem trükköznek az eladók azzal, hogy mekkora illeték befizetése mellett lehet utcára vinni a friss vételt, az autó adatlapján feltüntetik azt is, hogy ki volt-e már a regadó fizetve, illetve hogy azt korábban visszaigényelték-e vagy sem. Megoszlottak a vásárlói vélemények azzal kapcsolatban, hogy korszerű, Euro5-ös, alacsony regisztrációs díjjal bíró autót vegyenek, vagy egy olcsóbb, de nagyobb regisztrációdíj-fizetési kötelezettséggel bíró Euro2-es vagy Euro3-as autót vásároljanak. Választék szerencsére volt, a legolcsóbbtól a drágábbig mindenféle négykerekűt megtaláltak a látogatók a piacon. Az újautó-kereskedések mellett jó alternatíva a használt autók piaca, aki nem hitelképes és nincs tízezer eurónyi készpénze sem, az az autópiacon használt, de megvigyázott nyugati kocsit vehet magának sokkal elérhetőbb áron.

 

Nagyításhoz kattintson a képre!

 

Jellemzően nem csak szatmáriak keresik fel vasárnaponként az Amaci úti piacot, Máramaros és Szilágy megyeiek is szívesen ellátogatnak ide, de volt tegnap besztercei településről érkezett vevő is.

Az autópiac szombaton déli tizenkettőtől délután hatig látogatható, vasárnaponként reggel hattól délután kettőig tart nyitva. Eladók számára autónként 15 lej a kétnapos belépő, a vevőknek ingyenes.

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 18:40
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 20:40
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért várod már a tavaszt?
A szabadtéri programok miatt
A melegebb időjárás miatt
A tovább tartó nappalok miatt
Végre sportolhatok a szabadban
Az ébredező természet miatt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...