A legfontosabb érvek az alkalmazottak számára: a munkahely biztonsága, a jó munka légkör és a fizetés
Utoljára módositva: 2017-07-27 12:04:24

A kutatások azt mutatják, hogy a romániai alkalmazottak leginkább a biztos munkahelyet, a szakmai kihívásokat és nem utolsó sorban a juttatási csomagot értékelik egy munkáltató esetében.

Az adatokat azok a DRÄXLMAIER alklamazottak is igazolják, akik különböző szakmai tapasztalatok után visszatértek a vállalathoz. Véleményük szerint a DRÄXLMAIER egy olyan munkáltató, amelyre hosszútávon is lehet alapozni és ahol számos lehetőség nyílik a szakmai és karriebeli fejlődésre.

Az autóipar prémium szegmensének egyik legjelentősebb alkatrész beszállítója, a DRÄXLMAIER vállalat évtizedek óta tartós partneri kapcsolatot tart fenn olyan autó márkák gyártóival mint az Audi, a Volkswagen vagy a BMW. Ez a tény is bizonyítja az ágazatban betöltött jelentős szerepét. Ez annak a csapatmunkának az eredménye, amely meghatározó az ilyen típusú tevékenységek esetében. Minden egyes munkatárs hozzájárulása fontos a szolgáltatás vagy a termék magas minőségének biztosításában.

A vállalat biztosítja munkatársai számára a fejlődéshez szükséges támogatást – lehetőségük nyílik arra, hogy képzéseken vegyenek részt – és folyamatosan támogatja a munkatársak innovatív ötleteinek gyakorlatba ültetését, melyek által hozzáadott értéket teremtenek az általuk létrehozott termékek esetében.

“Alkalmazottaink adják a szervezetünk legjelentősebb értékét, mert ők azok akik egyedivé teszik azt.”

Roland Polte,Igazgató Tanácsi tag, Humán Erőforrás Menedzser,

DRÄXLMAIER Group

 

 

A vállalatnál töltött öt és fél év után egy rövid időre elmentem külföldre dolgozni. Vissza akartam jönni a DRÄXLMAIER-hez, mivel itt nagyon jó munkaközösséggel találkoztam és hamar megszoktam a munkaritmust. A kollegáim és a feletteseim mindig támogattak amikor szükségem volt rá. Most az új terméken dolgozom és nagyon szeretem.

Dorina Mureșan (32 éves)

 

 

 

Miután három hónapig külföldön dolgoztam, visszatértem a vállalathoz. Azért döntöttem úgy, hogy újra itt fogok dolgozni, mert nagyon fontos számomra az a stabilitás amit a DRÄXLMAIER nyújt. Tudom hogy itt biztos a munkahelyem és a munkakörülmények is jók. Nagyon szeretem azt amit csinálok és a feletteseimmel is jó a kapcsolatom. Mindent megtanítanak amit tudnod kell ahhoz, hogy jól és könnyen végezhesd a munkádat.

 Sergiu Tout (25 éves)

 

 

 

 

Személyes okok miatt úgy döntöttem pár hónapra külföldre megyek dolgozni. Azért jöttem vissza a DRÄXLMAIER-hez, mert szerettem az itteni munkámat, érdekes és mindig vannak új kihívások benne. Úgy gondolom itt van alkalmam és lehetőségem a fejlődésre. Szeretnék itt karriert építeni. Bárki, aki tanulni szeretne, itt megkapja a szükséges támogatást ahhoz, hogy karriert építhessen. Úgy gondolom van jövőm a DRÄXLMAIER vállalatnál.

Pinkovai Bernadette (21 éves)

 

 

 

A DRÄXLMAIER Group

DRÄXLMAIER Group nemzetközi színvonalú autóalkatrészeket gyártó vállalat, amelynek központja Németországban található. Világszerte 20 országban több mint 60 telephellyel rendelkezik. A vállalatnak jelenleg megközelítőleg 60.000 alkalmazottja van világszerte. Munkájának és innovációs készségének köszönhetően a DRÄXLMAIER Group a prémium kategóriájú autók tekintetében vezető helyet tölt be a technológiák területén.

 

A DRÄXLMAIER Group, a kliens specifikus kábelezés feltalálója, szabadalmakat jegyez a konvencionális és alternatív vezetési technológiák, valamint az elektromos és az elektronikai alkatrészek területén egyaránt. Ezek között találhatóak a kábelezési rendszerek és a magasfeszültségű akkumulátorok is. A DRÄXLMAIER Group piacvezető a prémium kategóriájú autók beltereinek kialakításában, központi konzolokat, műszerfalakat és ajtókat gyárt. 2016-ban a DRÄXLMAIER Group 3,7 milliárd euró értékű forgalmat bonyolított le.

 

A vállalat kliensei között megtalálható az Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche, és a Volkswagen.

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Az Emoji-film
Ma, 15:00
Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk - talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak. Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, aki kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során neki és társainak egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek útj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A sötét torony
Ma, 19:20
Léteznek más világok is. Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter O Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul. A tét hatalmas - nem volt még ennél több, amit egy csapatában megnyerhetett vagy elveszíthetett valaki. A Jó és a Gonosz erői összecsapnak: csak Roland lovag és az ő különleges fegyverei akadályozhatjá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Számodra milyen az álomnyaralás?
Csakis a tengerpart jöhet szóba
Magashegyi túrázás az igazi
Városnézés és felfedezés a legjobb
Bulizás egy partinyaraláson
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. augusztus 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 3 db fehér zselatinlap, 1 vaníliarúd, 5 dl habtejszín, 5 dkg + 1–2 tk. cukor, 25 dkg fekete ...