A legfontosabb érvek az alkalmazottak számára: a munkahely biztonsága, a jó munka légkör és a fizetés
Utoljára módositva: 2017-07-27 12:04:24

A kutatások azt mutatják, hogy a romániai alkalmazottak leginkább a biztos munkahelyet, a szakmai kihívásokat és nem utolsó sorban a juttatási csomagot értékelik egy munkáltató esetében.

Az adatokat azok a DRÄXLMAIER alklamazottak is igazolják, akik különböző szakmai tapasztalatok után visszatértek a vállalathoz. Véleményük szerint a DRÄXLMAIER egy olyan munkáltató, amelyre hosszútávon is lehet alapozni és ahol számos lehetőség nyílik a szakmai és karriebeli fejlődésre.

Az autóipar prémium szegmensének egyik legjelentősebb alkatrész beszállítója, a DRÄXLMAIER vállalat évtizedek óta tartós partneri kapcsolatot tart fenn olyan autó márkák gyártóival mint az Audi, a Volkswagen vagy a BMW. Ez a tény is bizonyítja az ágazatban betöltött jelentős szerepét. Ez annak a csapatmunkának az eredménye, amely meghatározó az ilyen típusú tevékenységek esetében. Minden egyes munkatárs hozzájárulása fontos a szolgáltatás vagy a termék magas minőségének biztosításában.

A vállalat biztosítja munkatársai számára a fejlődéshez szükséges támogatást – lehetőségük nyílik arra, hogy képzéseken vegyenek részt – és folyamatosan támogatja a munkatársak innovatív ötleteinek gyakorlatba ültetését, melyek által hozzáadott értéket teremtenek az általuk létrehozott termékek esetében.

“Alkalmazottaink adják a szervezetünk legjelentősebb értékét, mert ők azok akik egyedivé teszik azt.”

Roland Polte,Igazgató Tanácsi tag, Humán Erőforrás Menedzser,

DRÄXLMAIER Group

 

 

A vállalatnál töltött öt és fél év után egy rövid időre elmentem külföldre dolgozni. Vissza akartam jönni a DRÄXLMAIER-hez, mivel itt nagyon jó munkaközösséggel találkoztam és hamar megszoktam a munkaritmust. A kollegáim és a feletteseim mindig támogattak amikor szükségem volt rá. Most az új terméken dolgozom és nagyon szeretem.

Dorina Mureșan (32 éves)

 

 

 

Miután három hónapig külföldön dolgoztam, visszatértem a vállalathoz. Azért döntöttem úgy, hogy újra itt fogok dolgozni, mert nagyon fontos számomra az a stabilitás amit a DRÄXLMAIER nyújt. Tudom hogy itt biztos a munkahelyem és a munkakörülmények is jók. Nagyon szeretem azt amit csinálok és a feletteseimmel is jó a kapcsolatom. Mindent megtanítanak amit tudnod kell ahhoz, hogy jól és könnyen végezhesd a munkádat.

 Sergiu Tout (25 éves)

 

 

 

 

Személyes okok miatt úgy döntöttem pár hónapra külföldre megyek dolgozni. Azért jöttem vissza a DRÄXLMAIER-hez, mert szerettem az itteni munkámat, érdekes és mindig vannak új kihívások benne. Úgy gondolom itt van alkalmam és lehetőségem a fejlődésre. Szeretnék itt karriert építeni. Bárki, aki tanulni szeretne, itt megkapja a szükséges támogatást ahhoz, hogy karriert építhessen. Úgy gondolom van jövőm a DRÄXLMAIER vállalatnál.

Pinkovai Bernadette (21 éves)

 

 

 

A DRÄXLMAIER Group

DRÄXLMAIER Group nemzetközi színvonalú autóalkatrészeket gyártó vállalat, amelynek központja Németországban található. Világszerte 20 országban több mint 60 telephellyel rendelkezik. A vállalatnak jelenleg megközelítőleg 60.000 alkalmazottja van világszerte. Munkájának és innovációs készségének köszönhetően a DRÄXLMAIER Group a prémium kategóriájú autók tekintetében vezető helyet tölt be a technológiák területén.

 

A DRÄXLMAIER Group, a kliens specifikus kábelezés feltalálója, szabadalmakat jegyez a konvencionális és alternatív vezetési technológiák, valamint az elektromos és az elektronikai alkatrészek területén egyaránt. Ezek között találhatóak a kábelezési rendszerek és a magasfeszültségű akkumulátorok is. A DRÄXLMAIER Group piacvezető a prémium kategóriájú autók beltereinek kialakításában, központi konzolokat, műszerfalakat és ajtókat gyárt. 2016-ban a DRÄXLMAIER Group 3,7 milliárd euró értékű forgalmat bonyolított le.

 

A vállalat kliensei között megtalálható az Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche, és a Volkswagen.

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 14.
Ma valahogy nem tudja kiszámítani, hogyan fognak viselkedni az emberek. Mind a magánéletében, mind hivatásában meglepő reakciókra számíthat.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. december 14.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...