A nőket köszöntötték
Utoljára módositva: 2014-03-09 19:14:50

A Romániai Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége Szatmárnémeti fiókszervezetének székhelye rendszeresen helyt ad különböző rendezvényeknek.

A szebbik nem képviselőit meg is ajándékozták

Ilyen volt a szombat kora délután kezdődő nőnapi program is, amikor a nők nemzetközi napja alkalmából köszöntötték a szebbik nem képviselőit. A találkozó első felében — mint minden jeles ünnepen — közös ebéden vettek részt a tagok, majd a szervezők, akik jeltolmácsok is egyben, üdvözölték a megjelenteket és átadták a civil szervezet szerény ajándékát az ünnepelteknek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 db fehér zselatinlap, 1 vaníliarúd, 5 dl habtejszín, 5 dkg + 1–2 tk. cukor, 25 dkg fekete ...