A petárda robban…
Utoljára módositva: 2018-01-03 10:00:59

Az elmúlt évekhez viszonyítva sokkal nyugalmasabban telt a szilveszter és az új év első napja a megyei kórház sürgősségi osztályán (UPU) — persze ez messze nem jelenti azt, hogy az ügyeletes orvosok és egészségügyi személyzet unatkozott volna, hiszen kedd délig 300 beteget láttak el, illetve enyhítettek a különféle szenvedéseken; a legtöbben emésztési gondokkal küszködtek, a nedves, ködös idő sokaknak okozott légzési nehézségeket, valamint szívproblémákat, 12 páciens pedig a szervezet által elfogadható alkoholmennyiség többszörösét kortyolgatta el, vagy kevert az italfajtákból kevésbé tolerálható „koktélokat” a gyomrában.

2018 első sürgősségi esete egy 38 éves nő volt, akit légzési nehézségekkel szállítottak kórházba éjfél után 14 perccel, a legsúlyosabb eset pedig az a 40 éves mezőpetri férfi, akinek az arcába robbant a petárda — őt éjfél után pár perccel szállították be a sürgősségire arca egész felületén másodfokú égési sérülésekkel és jobb szemének nagyon súlyos roncsolódásával. Jelenleg a kórház szemészeti osztályára van beutalva, hamarosan megműtik, s az orvosok igyekeznek megtenni mindent annak érdekében, hogy ne veszítse el teljesen szeme világát.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Mamma Mia! Sose hagyjuk abba
Ma, 19:05
Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James (A legsötétebb óra, Nyomd, Bébi, nyomd!, Downton Abbey).
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A védelmező 2.
Ma, 21:20
Amerikai fantasztikus thriller, akciófilm, krimi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. július 22.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...