A petárda robban…
Utoljára módositva: 2018-01-03 10:00:59

Az elmúlt évekhez viszonyítva sokkal nyugalmasabban telt a szilveszter és az új év első napja a megyei kórház sürgősségi osztályán (UPU) — persze ez messze nem jelenti azt, hogy az ügyeletes orvosok és egészségügyi személyzet unatkozott volna, hiszen kedd délig 300 beteget láttak el, illetve enyhítettek a különféle szenvedéseken; a legtöbben emésztési gondokkal küszködtek, a nedves, ködös idő sokaknak okozott légzési nehézségeket, valamint szívproblémákat, 12 páciens pedig a szervezet által elfogadható alkoholmennyiség többszörösét kortyolgatta el, vagy kevert az italfajtákból kevésbé tolerálható „koktélokat” a gyomrában.

2018 első sürgősségi esete egy 38 éves nő volt, akit légzési nehézségekkel szállítottak kórházba éjfél után 14 perccel, a legsúlyosabb eset pedig az a 40 éves mezőpetri férfi, akinek az arcába robbant a petárda — őt éjfél után pár perccel szállították be a sürgősségire arca egész felületén másodfokú égési sérülésekkel és jobb szemének nagyon súlyos roncsolódásával. Jelenleg a kórház szemészeti osztályára van beutalva, hamarosan megműtik, s az orvosok igyekeznek megtenni mindent annak érdekében, hogy ne veszítse el teljesen szeme világát.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Rampage - Tombolás
Ma, 18:25
Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát. A gazdája szeretné hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik - szintén bogaras - tudós segítségével kikí
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Számodra milyen az álomnyaralás?
Csakis a tengerpart jöhet szóba
Magashegyi túrázás az igazi
Városnézés és felfedezés a legjobb
Bulizás egy partinyaraláson
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. április 19.
Ön igazán hosszan képes küzdeni vágyai megvalósulásáért. Amikor meg akar hódítani valakit, akkor is bőven hagy időt önmagának és a másik félnek is.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. április 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykacomb, 20 dkg zöldborsó, 15 dkg zöldbab, 1 db nagyobb sárgarépa, 15 dkg zsíros tejföl, 8 ...