A rekettyésekért száll versenybe
Utoljára módositva: 2018-11-09 12:04:53

A Fölszállott a páva népzenei és néptáncos tehetségkutató műsor idei különleges évadában, A Döntők Döntőjében a régi nagy kedvencek, az eddigi évadok legjobbjai mérik össze tudásukat.

A Duna Televízión sugárzott műsor élő adása ma 20.30 órától az elődöntővel kezdődik, a fellépők között ott van a szatmárnémeti származású, de Budapesten élő énekes, Bodó Emese is, aki a nagykárolyiak körében is ismerős, hiszen éveken át ő volt Rekettye Kulturális Egyesület népdaloktatója. Az énekes szólisták kategóriájában versenyző szatmári lány szilágysági menyasszonybúcsúzót ad elő, mentora Juhász Katalin néprajzkutató, népdalénekes.

Az előző évadoktól eltérően a verseny szakmai zsűrije a produkciók szóbeli értékelése után átadja a döntés jogát a televíziónézőknek, így a közönség szavazatain múlik, kik kerülnek a középdöntőkbe, illetve mely produkciók jutnak a december 21-ei döntőbe. A döntőben a négy kategória — énekes szólisták és énekegyüttesek, hangszeres szólisták és zenekarok, táncos szólisták és táncospárok, valamint néptáncegyüttesek — kategóriánként legtöbb szavazatot kapott versenyzője nyeri meg a 2018-as évadot a nézők szavazata által. A versenyzők nyereményüket, az OTP Bank 1–1 milliós fődíját jótékony célra ajánlották fel, Bodó Emese kedvezményezettje a Rekettye Kulturális Egyesület.

Ön is szavazhat

A szatmári versenyzőt SMS-ben az alapdíjas, +36204422999-es számon vagy a MédiaKlikk Plusz applikáción leadott szavazataikkal támogathatják. Bodó Tímea Emese kódja a 04.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítás, költöztetés. Tel.: 0725353499.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. június 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók   25 dkg szikkadt fehér kenyér olívaolaj 25 dkg koktél paradicsom só 1 tk morzsolt lestyán 1 tk ...