A rekettyésekért száll versenybe
Utoljára módositva: 2018-11-09 12:04:53

A Fölszállott a páva népzenei és néptáncos tehetségkutató műsor idei különleges évadában, A Döntők Döntőjében a régi nagy kedvencek, az eddigi évadok legjobbjai mérik össze tudásukat.

A Duna Televízión sugárzott műsor élő adása ma 20.30 órától az elődöntővel kezdődik, a fellépők között ott van a szatmárnémeti származású, de Budapesten élő énekes, Bodó Emese is, aki a nagykárolyiak körében is ismerős, hiszen éveken át ő volt Rekettye Kulturális Egyesület népdaloktatója. Az énekes szólisták kategóriájában versenyző szatmári lány szilágysági menyasszonybúcsúzót ad elő, mentora Juhász Katalin néprajzkutató, népdalénekes.

Az előző évadoktól eltérően a verseny szakmai zsűrije a produkciók szóbeli értékelése után átadja a döntés jogát a televíziónézőknek, így a közönség szavazatain múlik, kik kerülnek a középdöntőkbe, illetve mely produkciók jutnak a december 21-ei döntőbe. A döntőben a négy kategória — énekes szólisták és énekegyüttesek, hangszeres szólisták és zenekarok, táncos szólisták és táncospárok, valamint néptáncegyüttesek — kategóriánként legtöbb szavazatot kapott versenyzője nyeri meg a 2018-as évadot a nézők szavazata által. A versenyzők nyereményüket, az OTP Bank 1–1 milliós fődíját jótékony célra ajánlották fel, Bodó Emese kedvezményezettje a Rekettye Kulturális Egyesület.

Ön is szavazhat

A szatmári versenyzőt SMS-ben az alapdíjas, +36204422999-es számon vagy a MédiaKlikk Plusz applikáción leadott szavazataikkal támogathatják. Bodó Tímea Emese kódja a 04.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Elliot, a legkisebb rénszarvas
Ma, 11:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Elliot, a legkisebb rénszarvas
Ma, 12:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Bohém rapszódia
Ma, 17:00
A Bohém rapszódia a Queen zenéjének és a banda rendkívüli énekesének kirobbanó története. Freddie Mercury fittyet hányt a sztereotípiákra és ellenszegült a konvencióknak, így vált belőle a világ egyik legkedveltebb zenésze. Tanúi lehetünk a zenekar üstökösszerű felemelkedésének meghatározó dalaik és forradalmi hangzásuk révén, Mercury féktelen életvitelének a bandára gyakorolt hatásainak, és dicső visszatérésüknek a Live Aiden, ahol a már súlyos betegséggel küzdő Mercuryval az élen a rocktörténe
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:40
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. november 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...