A rendőrök azt állítják, tudják ki Tupac Shakur gyilkosa
Utoljára módositva: 2017-09-25 16:52:55

Számos összeesküvés-elmélet kering a kilencvenes évek raplegendája, Tupac Amaru Shakur halála körül. Hivatalosan annyit lehet tudni, hogy 1996. szeptember 7-én este, a 25 éves Shakur megnézte Mike Tyson Bruce Seldon ellen vívott boxmeccsét Las Vegasban, a producer Suge Knight társaságában.

Két rendőr azt állítja, tudják ki ölte meg Tupac Shakurt

A meccs után Tupac, Knight és a barátaik a producer Death Row nevű kiadójának klubjába indultak, autókonvojban. Shakur a producer sötét BMW-jének anyósülésén ült, a producer vezetett. Nem sokkal 11 után, egy piros lámpánál a rapper felállt a kocsiban, és a napfénytetőn kihajolva, egy mellettük álló autóban ülő nőket invitált a Club 662-be. Egy pillanat múlva egy régi fehér, Cadillac húzódott jobbról Kinght autója mellé. A fehér autó ablakai leereszkedtek, az utasai pedig szó nélkül elkezdtek pisztolyaikkal a rapperre tüzelni. Shakurt négy lövedék találta el, egy a csípőjén, egy a karján, kettő pedig a mellkasán. Utóbbiak közül az egyik a jobb tüdejébe fúródott.

A helyszínre érkező rendőrökkel nem volt hajlandó beszélni. A rappert kórházba szállították, és intenzív osztályra fektették. Nem sokkal később azért kellett mesterséges kómába helyezni, mert fel akart kelni az ágyból. Szeptember 13-án délután Tupac Amaru Shakur belső vérzés miatt meghalt. A holttestét már másnap elhamvasztották. A gyilkosai kilétére azóta sem derült fény.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. július 17.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...