A roncsokban rekedtek
Utoljára módositva: 2019-09-05 17:00:34

Pár óra leforgása alatt két nagyon súlyos baleset történt Batizon és Pusztadarócon, mindkét sofőrt ki kellett vágni a roncsokból.

Csütörtökön kora délelőtt, 8 óra 30 perckor riasztották a mentési egységeket — a 19–es országút Batizon átvezető szakaszán történt súlyos baleset, ahol eddig még tisztázatlan körülmények között rohant egymásba két személygépkocsi, akkora intenzitással, hogy az egyik az út menti árokba csapódott, női sofőrje pedig a roncsban rekedt. A súlyosan sérült, de eszméleténél lévő nőt a helyszínre érkezett katasztrófavédelmisek feszítővágók segítségével szabadították ki, s állapotának stabilizálását követően rohammentővel szállították a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba. A baleset pontos körülményeinek kiderítése jelenleg is folyamatban van.

Jóformán vissza sem értek állomáshelyükre a katonai tűzoltók és a rohammentősök, amikor 10 óra 30 perckor újabb riasztás érkezett — ugyancsak a 19–es országút, de már Pusztadarócon átvezető szakaszán történt baleset: egy Volkswagen Family sofőrje fordulási manővert hajtott végre (valószínűleg alaposabb körültekintés nélkül) , amikor oldalba kapta egy kamion. A személygépkocsit vezető nő a roncsokban rekedt, ahonnan őt is feszítővágók segítségével szabadították ki a katasztrófavédelmisek s az öntudatánál lévő sérültet a helyszíni ellátást követően rohammentővel szállították kórházba.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 13.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...