A roncsokban rekedtek
Utoljára módositva: 2019-09-05 17:00:34

Pár óra leforgása alatt két nagyon súlyos baleset történt Batizon és Pusztadarócon, mindkét sofőrt ki kellett vágni a roncsokból.

Csütörtökön kora délelőtt, 8 óra 30 perckor riasztották a mentési egységeket — a 19–es országút Batizon átvezető szakaszán történt súlyos baleset, ahol eddig még tisztázatlan körülmények között rohant egymásba két személygépkocsi, akkora intenzitással, hogy az egyik az út menti árokba csapódott, női sofőrje pedig a roncsban rekedt. A súlyosan sérült, de eszméleténél lévő nőt a helyszínre érkezett katasztrófavédelmisek feszítővágók segítségével szabadították ki, s állapotának stabilizálását követően rohammentővel szállították a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba. A baleset pontos körülményeinek kiderítése jelenleg is folyamatban van.

Jóformán vissza sem értek állomáshelyükre a katonai tűzoltók és a rohammentősök, amikor 10 óra 30 perckor újabb riasztás érkezett — ugyancsak a 19–es országút, de már Pusztadarócon átvezető szakaszán történt baleset: egy Volkswagen Family sofőrje fordulási manővert hajtott végre (valószínűleg alaposabb körültekintés nélkül) , amikor oldalba kapta egy kamion. A személygépkocsit vezető nő a roncsokban rekedt, ahonnan őt is feszítővágók segítségével szabadították ki a katasztrófavédelmisek s az öntudatánál lévő sérültet a helyszíni ellátást követően rohammentővel szállították kórházba.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:35
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. szeptember 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...