A segesváriak ellen játszanak hétfőn a kézilabdázók
Utoljára módositva: 2014-04-27 14:30:44

Csak a győzelem az elfogadható eredmény a Szatmárnémeti VSK kézilabdacsapatának, amely hétfőn 11 órától a szatmárnémeti Both Katalin Sportteremben fogadja a Segesvári Naţional csapatát.

Fotó: Pesek Attila

Az utánpótlásnevelő központ ifi játékosaival felálló Maros megyeiek az A–osztály B–csoportjának sereghajtói és legyőzésük soha nem okozott gondot a szatmári gárdának. Ráadásul a csapatmorálnak is jót tehet majd a győzelem, hiszen Nicolae Istrate vezetőedző együttese két hónapja nem győzött. Igaz, ez idő alatt csak három mérkőzést játszottak, ugyanis a román szövetség érthetetlen megfontolásból többször két–három hetes szüneteket iktatott be a versenyprogramba. Legutóbb egy hónapos szünet volt a másodosztályban, viszont ez éppen elégnek bizonyult a szatmáriaknak, hogy talpra álljanak, hiszen az elmúlt etapban egy percre voltak attól, hogy megverjék otthonában a Kolozsvári U csapatát. Azt a teljesítményt kell áthozza a VSK a hétfői találkozóra még akkor is, ha a kincses város elleni találkozó óta másfél hét telt el.

A segesváriak elleni találkozó után a szatmáriak Fogarason játszanak vasárnap, május 18-án a csoportelső és veretlen Nagyváradi VSK látogat a Both–terembe, míg a május 25-i idényzárón a CSU Craiova vendége lesz Istrate csapata.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 15:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 20.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...