A segesváriak ellen játszanak hétfőn a kézilabdázók
Utoljára módositva: 2014-04-27 14:30:44

Csak a győzelem az elfogadható eredmény a Szatmárnémeti VSK kézilabdacsapatának, amely hétfőn 11 órától a szatmárnémeti Both Katalin Sportteremben fogadja a Segesvári Naţional csapatát.

Fotó: Pesek Attila

Az utánpótlásnevelő központ ifi játékosaival felálló Maros megyeiek az A–osztály B–csoportjának sereghajtói és legyőzésük soha nem okozott gondot a szatmári gárdának. Ráadásul a csapatmorálnak is jót tehet majd a győzelem, hiszen Nicolae Istrate vezetőedző együttese két hónapja nem győzött. Igaz, ez idő alatt csak három mérkőzést játszottak, ugyanis a román szövetség érthetetlen megfontolásból többször két–három hetes szüneteket iktatott be a versenyprogramba. Legutóbb egy hónapos szünet volt a másodosztályban, viszont ez éppen elégnek bizonyult a szatmáriaknak, hogy talpra álljanak, hiszen az elmúlt etapban egy percre voltak attól, hogy megverjék otthonában a Kolozsvári U csapatát. Azt a teljesítményt kell áthozza a VSK a hétfői találkozóra még akkor is, ha a kincses város elleni találkozó óta másfél hét telt el.

A segesváriak elleni találkozó után a szatmáriak Fogarason játszanak vasárnap, május 18-án a csoportelső és veretlen Nagyváradi VSK látogat a Both–terembe, míg a május 25-i idényzárón a CSU Craiova vendége lesz Istrate csapata.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...