A segesváriak ellen játszanak hétfőn a kézilabdázók
Utoljára módositva: 2014-04-27 14:30:44

Csak a győzelem az elfogadható eredmény a Szatmárnémeti VSK kézilabdacsapatának, amely hétfőn 11 órától a szatmárnémeti Both Katalin Sportteremben fogadja a Segesvári Naţional csapatát.

Fotó: Pesek Attila

Az utánpótlásnevelő központ ifi játékosaival felálló Maros megyeiek az A–osztály B–csoportjának sereghajtói és legyőzésük soha nem okozott gondot a szatmári gárdának. Ráadásul a csapatmorálnak is jót tehet majd a győzelem, hiszen Nicolae Istrate vezetőedző együttese két hónapja nem győzött. Igaz, ez idő alatt csak három mérkőzést játszottak, ugyanis a román szövetség érthetetlen megfontolásból többször két–három hetes szüneteket iktatott be a versenyprogramba. Legutóbb egy hónapos szünet volt a másodosztályban, viszont ez éppen elégnek bizonyult a szatmáriaknak, hogy talpra álljanak, hiszen az elmúlt etapban egy percre voltak attól, hogy megverjék otthonában a Kolozsvári U csapatát. Azt a teljesítményt kell áthozza a VSK a hétfői találkozóra még akkor is, ha a kincses város elleni találkozó óta másfél hét telt el.

A segesváriak elleni találkozó után a szatmáriak Fogarason játszanak vasárnap, május 18-án a csoportelső és veretlen Nagyváradi VSK látogat a Both–terembe, míg a május 25-i idényzárón a CSU Craiova vendége lesz Istrate csapata.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Az igazság ligája
Ma, 15:00
Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash. És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Coco
Ma, 17:15
Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...