A Soarelui nyerte az old boys–tornát
Utoljára módositva: 2013-12-30 12:09:42

Tizennégy meccset rendeztek egy nap alatt az első alkalommal kiírt szatmárnémeti Old Boys Kupa teremlabdarúgó–torna keretében.

Az Old Boys Kupa döntőjét a Soarelui (narancssárga mez) és a DRM Old Boys (kék–sárga mez) csapatai játszották

A Soarelui csapata nyerte meg a Szatmárnémeti Juniorul SK által első alkalommal kiírt Old Boys Kupa teremlabdarúgó–tornát. A 30 éven felettieknek rendezett szatmárnémeti megmérettetésre 13 csapat nevezett, ők a Both Katalin Sportteremben mérkőztek meg.

A fináléban a Soarelui a DRM Old Boys csapatával játszott. A két együttes a csoportkörben is összetalálkozott és akkor az utóbbiak 4–1-re győztek. A „drexisek” ezután is hibátlanul meneteltek és úgy tűnt, hogy ők a torna nagy favoritjai. Az addigi öt meccsen 32 gólt rúgtak és csupán 9-et kaptak, ezzel szemben a Soarelui 8 kapott gól mellett 21 találatuk volt. Igaz, a mezőny egyik legerősebb csapata, a Power elleni 3–1-es győzelemmel jutottak a döntőbe, így lehetett sejteni, hogy izgalmas lesz az utolsó összecsapás. Cristian Cuc két találatával, illetve Florin Coman góljával 3–1-re nyert a Soarelui (a DRM Old Boys becsületgólját Botos Sándor rúgta), így ők állhattak a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. A harmadik helyen zárt a Geiger Fenster együttese, miután a bronzmeccsen hétméteresek után 3–2-re verték a Powert.

A végén nem maradhattak el a különdíjak kiosztása sem: a legjobb játékosnak járó elismerést Adrian Sălăgeanu (DRM Old Boys) érdemelte ki, a gólkirályi címet Adi Farcău (Power) vihette haza, míg a legjobb kapusnak Darian Foitoşt (Geiger Fenster) választották meg.

Old Boys Kupa, végeredmény

1. Soarelui

2. DRM Old Boys

3. Geiger Fenster

4. Power.

Részt vettek még: Olimpia Old Boys, New City, Safari, Calato, Pusztadaróci Recolta, Lázári Voinţa, Micro 16, Voinţa 2009, Partizanii.

A döntős csapatok

Soarelui: Viorel Cherecheş, Darian Oşan, Florin Coman, Lucian Ploeşteanu, Călin Paza, Florin Păcurar, Cristian Cucu, Ioan Dragoş, George Covacs.

DRM Old Boys: Maiorceac Zsolt, Ioan Paşcu, Tar József, Botos Sándor, Sorin Marian, Florin Socaciu, Bódi Attila, Adrian Sălăgeanu, Németi Csaba, Bálintfi István, Mircea Ignat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Ferdinánd
Ma, 15:00
Mi dolga a világon egy bikának? Viadalokon való részvétel. És mire vágyik minden igazi bika? Természetesen arra, hogy végre a stadion közepén állhasson, a fűrészport kapargathassa, és megmutathassa, hogy ő az igazi, a legyőzhetetlen bajnok. Kivéve Ferdinándot. Ő nem ilyen bika. Nem érdekli a viadal, és nem akar senkit legyőzni. Ő a virágokat, a békességet és a végtelen mezőt szereti. Nem lesz könnyű dolga, míg meggyőzi a világot, hogy egyszer egy ilyen bikára is szükség lehet...
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 17:05
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
A legsötétebb óra
Ma, 19:05
Néhány nappal azelőtt, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke lett, Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért. A megállíthatatlan náci erők legázolták Nyugat-Európát, és az invázió veszélye a küszöbön állt; a közvélemény felkészületlen volt, a király szkeptikus, saját pártja pedig ellene szervezkedett. Churchill ilyen körülménye
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Gengszterzsaruk
Ma, 21:25
Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick (Gerard Butler) által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai, a "Regulátorok" könyörtelenebbek. Mikor Nick megtudja, hogy a hírhedt mestertolvaj, Merrimen élete legvakmerőbb rablására készül, zsarolással ráveszi a banda leggyengébb láncszemét, hogy legyen a rendőrség besúgója. Merriman merész akciók sorozatát hajtja végre, hogy előkészítse a lehetetlent: a szigorúan őrzött Központi Bank kirablását. Elindul a versenyfu
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...