A Sportlíceum nyerte az Unirii Kupát
Utoljára módositva: 2020-01-24 11:15:10

A Sportlíceumnak a labdarúgó diákolimpiászra készülő csapata nyerte meg 19 éven aluliaknak rendezett Unirii Kupa teremtornát.

A Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) csütörtökön a Both Katalin Sportteremben rendezte a tornát, amelyre azokat a csapatokat hívta meg, akik a január eleji AJF Kupa első hét helyén zártak. Vendégként hívták meg nyolcadiknak a LPS-ONSS együttest, Mihai Sabău-Svegler edző tanítványai pedig 15-3-as gólkülönbséggel, veretlenül zárta az Unirii Kupát.

A csütörtöki megmérettetés végjátéka egyébként rendkívül kiélezett lett. Az elődöntőben a LPS-ONSS és a Szaniszlói Recolta is hétméteres rúgás után jutott a fináléba. A két együttes a Mikolai Turullal és a Lázári Voințával gólnélküli döntetlent játszott a rendes játékidőben, ezért döntöttek a pontrúgások a továbbjutókról.

A bronzmeccsen is hétméteresek döntöttek a győztesről, majd az AJF Kupa győztese, a Szaniszlói Recolta egy hónap leforgása alatt második ifitornás döntőjére készülhetett. A LPS-ONSS legénysége azonban kemény magnak bizonyult. A szaniszlóiak közel azonos felállásban játszottak, mint a január 5-i, Óvári Someșul elleni AJF Kupa-döntőben, viszont egyik rutinos játékosukat, Barth Kevint ezúttal át kellett engedjék a LPS-nek. Sabău-Svegler tanítványai a döntőre felszívták magukat, és taroltak, 5–0-ra nyertek.

Unirii Kupa

Elődöntő

LPS-ONSS – Mikolai Turul 0–0 (hétméteres rúgások után: 3–2).

Lázári Voinţa – Szaniszlói Recolta 0–0 (hétméteres rúgások után: 0–2).

Bronzmérkőzés

Mikolai Turul – Lázári Voinţa 2–4 (hétméteres rúgások után).

Döntő

LPS-ONSS – Szaniszlói Recolta 5–0

LPS-ONSS: Alex Cadar, Adrian Oros, Adrian Bura, Denis Batin, Barth Kevin, Alin Surd, Sorin Sălăjan, Ioan Danci, Vasile Coțan, Beniamin Ștrango. Edző: Mihai Sabău-Svegler.

Szaniszló: Laurențiu Tudor, Dominik Giurgiu-Czimerman, Ari Gábriel, Marius Varga, Morent Lénárd, Tordai Zoltán, Mezei Manuel, Andrei Pintea, Radu Canalaș, Antonio Pașca, Csőri Dániel, Kovács Evander. Edző: Heinrich János.

Részt vettek még

Pusztadaróci Recolta, Óvári Someșul, Erdődi Cetate, Szatmárnémeti VSK.

Gólkirály

Aranyosi Patrik (Lázári Voinţa).

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. február 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...