A szilveszteri előadásokra szóló jegyek 70%-a már elkelt
Utoljára módositva: 2019-11-21 12:03:07

Ugyan még több mint egy hónap van a 2019-es év végéig, a Harag György Társulat óévbúcsúztató előadásai iránt hatalmas az érdeklődés, a jegyek közel háromnegyede pedig már gazdára is talált, így jó lesz sietnie annak, aki a társulattal szeretne nevetve búcsúzni az évtől.

Mint arról már beszámoltunk, a Harag György Társulat idén december 29-én és 30-án 19 órától, 31-én pedig 18 órától játssza bérletszünetben a szilveszteri vidám előadást Pénz az égből címmel. A Ray Cooney-vígjáték rendezője Lendvai Zoltán, aki nem is olyan rég a Család ellen nincs orvosság című, szintén Cooney-vígjátékkal szerzett felhőtlen perceket a szatmári publikumnak.

A bemutatásra váró előadás szereplői Nagy Csongor Zsolt, Rappert-Vencz Stella, Péter Attila Zsolt, Keresztes Ágnes, Nagy Orbán, Rappert-Vencz Gábor, Bodea Tibor és Orbán Zsolt.

Jegyek még kaphatók az Északi Színház Horea utcai jegyirodájában minden hétköznap 10 és 17 óra, hétvégén pedig 10 és 13 óra között, illetve a Biletmaster online jegyértékesítő rendszerben. További információkért hívja a 0261.712.106-os telefonszámot, vagy írjon a szervezes@harag.eu e-mail-címre!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 26.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...