A Támadás a Fehér Ház ellen 3. maradt a hétvégi amerikai kasszasikerlista csúcsán
Utoljára módositva: 2019-09-02 12:45:57

A Támadás a Fehér Ház ellen 3. – A védangyal bukása a hétvégén továbbra is maradt az amerikai kasszasikerlista csúcsán.

 

A Gerard Butler és Morgan Freeman főszereplésével forgatott akciófilm péntektől vasárnapig 11,5 millió dollárt keresett az észak-amerikai mozikban, és a munka ünnepe (Labour Day) miatti hétfői munkaszüneti nappal együtt várhatóan négy nap alatt 14,4 millió dollár lesz a jegybevétele.

A listát ismertető Variety.com emlékeztetett rá, hogy a produkció két hete került a mozikba, eddigi bevétele csaknem 44 millió dollár.

A munka ünnepe, amit mindig szeptember első hétfőjén tartanak meg Amerikában, rendszerint sok mozinézőt vonz. Idén azonban nem számítanak nagy rohamra a mozik. A Támadás a Fehér Ház ellen 3. része könnyedén megtartotta vezető helyét.

A kasszasikerlista második helyén a Jó srácok állnak 9,1 millió dollár jegyeladással, ami 11,5 millióra kúszik fel a hétfői bevétellel együtt. A vígjáték az elmúlt három héten 58 millió dollárt keresett Észak-Amerikában.

Az oroszlánkirály 6,7 millió dolláros hétvégi jegyeladással a harmadik. A hétfői nappal együtt 8,8 millió dollárra rúg majd a négynapos bevétele. A Disney produkciója globálisan már 1,56 milliárd dolláros bevételnél tart.

A toplista negyedik helyén a Halálos iramban: Hobbs és Show áll 6,2 millió dollárral, ami hétfőn várhatóan 8 millió dollárra  nő. A Dwayne Wade és Jason Statham főszereplésével forgatott akciófilm világszerte 648 millió dolláros jegyeladásnál tart.

Az ötödik helyre a Sony Overcomer című filmje került 5,7 millió dollárral, ami az ünnepen várhatóan 7,9 millió dollárra nőhet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...