A Támadás a Fehér Ház ellen 3. maradt a hétvégi amerikai kasszasikerlista csúcsán
Utoljára módositva: 2019-09-02 12:45:57

A Támadás a Fehér Ház ellen 3. – A védangyal bukása a hétvégén továbbra is maradt az amerikai kasszasikerlista csúcsán.

 

A Gerard Butler és Morgan Freeman főszereplésével forgatott akciófilm péntektől vasárnapig 11,5 millió dollárt keresett az észak-amerikai mozikban, és a munka ünnepe (Labour Day) miatti hétfői munkaszüneti nappal együtt várhatóan négy nap alatt 14,4 millió dollár lesz a jegybevétele.

A listát ismertető Variety.com emlékeztetett rá, hogy a produkció két hete került a mozikba, eddigi bevétele csaknem 44 millió dollár.

A munka ünnepe, amit mindig szeptember első hétfőjén tartanak meg Amerikában, rendszerint sok mozinézőt vonz. Idén azonban nem számítanak nagy rohamra a mozik. A Támadás a Fehér Ház ellen 3. része könnyedén megtartotta vezető helyét.

A kasszasikerlista második helyén a Jó srácok állnak 9,1 millió dollár jegyeladással, ami 11,5 millióra kúszik fel a hétfői bevétellel együtt. A vígjáték az elmúlt három héten 58 millió dollárt keresett Észak-Amerikában.

Az oroszlánkirály 6,7 millió dolláros hétvégi jegyeladással a harmadik. A hétfői nappal együtt 8,8 millió dollárra rúg majd a négynapos bevétele. A Disney produkciója globálisan már 1,56 milliárd dolláros bevételnél tart.

A toplista negyedik helyén a Halálos iramban: Hobbs és Show áll 6,2 millió dollárral, ami hétfőn várhatóan 8 millió dollárra  nő. A Dwayne Wade és Jason Statham főszereplésével forgatott akciófilm világszerte 648 millió dolláros jegyeladásnál tart.

Az ötödik helyre a Sony Overcomer című filmje került 5,7 millió dollárral, ami az ünnepen várhatóan 7,9 millió dollárra nőhet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 1.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...