A trambulintól a deepWORK-ig
Utoljára módositva: 2017-05-11 13:17:49

Az egészséges, mozgásban gazdag életmód egyik nagykövetének is tekinthető Szabó Andrea nagykárolyi edző, aki pályafutásának elmúlt tíz évében aerobikedzőből, pilates- és deepWORK-szakértővé vált. Edzői pályafutásának tíz évét pedig egy nagyszerű nyílt nappal szeretné megünnepelni, s az eseményre mindenkit vár.

Edzői munkájának tízéves évfordulója kapcsán nyílt napot tart Szabó Andrea

Honnan jött a nyílt nap ötlete, mire számíthatnak azok, akik ellátogatnak rá? — többek között ezekkel a kérdésekkel kerestük meg Andit, aki az utóbbi években hatalmas érdeklődés mellett szervezi meg a FitDay rendezvényt, amire a legismertebb magyarországi és hazai edzőket igyekszik elhívni.

„Tíz évvel ezelőtt kezdtem el a tornát, vagyis a tornaórák tartását, s azon gondolkodtam, mivel is kellene megünnepelnem ezt a kerek évfordulót. Nem igazán szoktam reklámozni az óráimat, a közösségi oldal lehetőségeit szoktam kihasználni erre a célra, és úgy gondoltam, hogy ha szerveznék egy nyílt napot, akkor bárki, aki eddig valamilyen ok miatt nem szánta rá magát és nem jött el egy órára, talán kedvet kap és eljön, hogy kipróbálja s lehetőség szerint megtalálja azt az edzésmódot, ami neki leginkább kedvére való. Elég sokan járnak hozzám tornázni, Nagykárolyban is és a környező falvakban is tartok órákat, de azt vettem észre, hogy nagyon kevés az új ember, pedig a mozgás nagyon jó hatással van az egészségre. Akikkel évek óta együtt mozgunk, persze a legnagyobb kincsek, hiszen az ő lelkesedésük és támogatásuk adja azt az ösztönzést, bátorítást, amivel újabb kihívások elé állok. Ők azok, akik eddig egyféle órára jártak, most viszont már 2–3 félére is eljönnek. Viszont a FitDay kapcsán azzal is szembesülnöm kellett, hogy a kört tágítani nagyon nehéz” — mondta Szabó Andrea.

„Jövő héten, május 17-én 17.30 órától kezdődik a nyílt nap, mely során mind a négy edzésformából — aerobik, pilates, trambulin és deepWORK — szeretnék ízelítőt tartani az érdeklődőknek. A belépés ingyenes. Aki első alkalommal jön, annak a pilatest vagy aerobikot ajánlom, hogy tapasztalja meg, mennyit bír, mire képes. Viszont maradjon, nézze meg, milyen a trambulinos és deepWORK-ös edzés is. A trambulinozás egy nagyon vicces, azonban kőkemény edzésprogram, mely alatt nincs lazsálás. A deepWORK-öt azért szoktam ajánlani, mert abban megvan a nyugis kezdés, a hosszú nyújtás a végén és a kettő között a robbanó kardio- és erősítő gyakorlatok váltakozva. Nekem a szívem csücske a deepWORK, ez amiatt is lehet, mert ezen dolgoztam a legtöbbet” — fejtette ki Andrea.

Az ingyenesen látogatható nyílt napra tehát minden mozogni vágyót — kezdőt, haladót, fiatalt, idősebbet — szeretettel vár Szabó Andrea, aki azt kéri, hogy az érdeklődők vigyenek magukkal vizet, törülközőt és matracot. A nyílt nap ütemterve során a felsorolt edzésmódokból 30–35 perces alkalmak lesznek, amiket 10–15 perces pihenés követ. Akik kitartóak lesznek, és ott maradnak a nyílt nap végéig, azokkal zárásképpen közös ünneplésre is sort kerítenek.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Verdák 3.
Ma, 16:50
A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal szerelő, Cruz Ramirez segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő. A néhai Hudson Doki tanításai által is erősítve a #95-ös verda egy bajnok szívével bizonyítja a Szelep Kupa legjelentősebb futamán, hogy még nem áldozott le a napja!
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Transformers: Az utolsó lovag
Ma, 21:25
AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock). Mindenki éle
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Számodra milyen az álomnyaralás?
Csakis a tengerpart jöhet szóba
Magashegyi túrázás az igazi
Városnézés és felfedezés a legjobb
Bulizás egy partinyaraláson
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. június 26.
Szokatlan feladatot kapsz hétfőn. Talán a legszívesebben most nemet mondanál erre a feladatra, de lehet, hogy nem az az igazán jó megoldás. Lehet, hogy ez csak megfutamodás lenne? Mindegy, hogy mi ez a szokatlan lehetőség, a játék kedvéért mondj rá igent. Próbáld ki, hogy mi történik akkor, ha elég bátor vagy ehhez.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. június 26.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 kg vaníliafagylalt (dobozos), 5 dkg fehér csokoládé. Az öntethez: 50 dkg érett eper, 1 db citrom, 1 ...