A trambulintól a deepWORK-ig
Utoljára módositva: 2017-05-11 13:17:49

Az egészséges, mozgásban gazdag életmód egyik nagykövetének is tekinthető Szabó Andrea nagykárolyi edző, aki pályafutásának elmúlt tíz évében aerobikedzőből, pilates- és deepWORK-szakértővé vált. Edzői pályafutásának tíz évét pedig egy nagyszerű nyílt nappal szeretné megünnepelni, s az eseményre mindenkit vár.

Edzői munkájának tízéves évfordulója kapcsán nyílt napot tart Szabó Andrea

Honnan jött a nyílt nap ötlete, mire számíthatnak azok, akik ellátogatnak rá? — többek között ezekkel a kérdésekkel kerestük meg Andit, aki az utóbbi években hatalmas érdeklődés mellett szervezi meg a FitDay rendezvényt, amire a legismertebb magyarországi és hazai edzőket igyekszik elhívni.

„Tíz évvel ezelőtt kezdtem el a tornát, vagyis a tornaórák tartását, s azon gondolkodtam, mivel is kellene megünnepelnem ezt a kerek évfordulót. Nem igazán szoktam reklámozni az óráimat, a közösségi oldal lehetőségeit szoktam kihasználni erre a célra, és úgy gondoltam, hogy ha szerveznék egy nyílt napot, akkor bárki, aki eddig valamilyen ok miatt nem szánta rá magát és nem jött el egy órára, talán kedvet kap és eljön, hogy kipróbálja s lehetőség szerint megtalálja azt az edzésmódot, ami neki leginkább kedvére való. Elég sokan járnak hozzám tornázni, Nagykárolyban is és a környező falvakban is tartok órákat, de azt vettem észre, hogy nagyon kevés az új ember, pedig a mozgás nagyon jó hatással van az egészségre. Akikkel évek óta együtt mozgunk, persze a legnagyobb kincsek, hiszen az ő lelkesedésük és támogatásuk adja azt az ösztönzést, bátorítást, amivel újabb kihívások elé állok. Ők azok, akik eddig egyféle órára jártak, most viszont már 2–3 félére is eljönnek. Viszont a FitDay kapcsán azzal is szembesülnöm kellett, hogy a kört tágítani nagyon nehéz” — mondta Szabó Andrea.

„Jövő héten, május 17-én 17.30 órától kezdődik a nyílt nap, mely során mind a négy edzésformából — aerobik, pilates, trambulin és deepWORK — szeretnék ízelítőt tartani az érdeklődőknek. A belépés ingyenes. Aki első alkalommal jön, annak a pilatest vagy aerobikot ajánlom, hogy tapasztalja meg, mennyit bír, mire képes. Viszont maradjon, nézze meg, milyen a trambulinos és deepWORK-ös edzés is. A trambulinozás egy nagyon vicces, azonban kőkemény edzésprogram, mely alatt nincs lazsálás. A deepWORK-öt azért szoktam ajánlani, mert abban megvan a nyugis kezdés, a hosszú nyújtás a végén és a kettő között a robbanó kardio- és erősítő gyakorlatok váltakozva. Nekem a szívem csücske a deepWORK, ez amiatt is lehet, mert ezen dolgoztam a legtöbbet” — fejtette ki Andrea.

Az ingyenesen látogatható nyílt napra tehát minden mozogni vágyót — kezdőt, haladót, fiatalt, idősebbet — szeretettel vár Szabó Andrea, aki azt kéri, hogy az érdeklődők vigyenek magukkal vizet, törülközőt és matracot. A nyílt nap ütemterve során a felsorolt edzésmódokból 30–35 perces alkalmak lesznek, amiket 10–15 perces pihenés követ. Akik kitartóak lesznek, és ott maradnak a nyílt nap végéig, azokkal zárásképpen közös ünneplésre is sort kerítenek.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó Csengerben ház nagy telekkel. Víz, gáz, elektromos...
Tovább >>>
Eladó Ház
Eladó Komlódtótfaluban nagy ház telekkel együtt. Víz, gáz,...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Arthur király – A kard legendája
Ma, 21:40
London mindig is London volt. A kora középkor Londoniumában is olyan fazonok, gengszterek, balekok, maffiózók és áldozatok rótták szűk és zsúfolt utcáit, mint manapság. A fiatal Arthur (Charlie Hunnam) sem más: ő és bandája a sötét mellékutcákban dolgozik, és nem ijed meg a saját árnyékától. Az ifjú és ambíciózus bandavezér nem is sejti, hogy királyi vér folyik az ereiben, de amikor egy sziklába döfött kardra talál, megpróbálja magával vinni. És sikerül neki. Az Excalibur ereje alaposabban megvá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc szabadtéri sportod?
Futás
Kerékpározás
Túrázás
Lovaglás
Görkorcsolyázás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. május 24.
Ha többet szeretne kapni kapcsolatában, először próbáljon meg többet adni. Sokszor nehéz túllépni egy már kialakult küszöböt.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. május 24.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 5–6 db bodzavirág, 4 db tojás, 3 dl tej, 30 dkg liszt, 2 dl szénsavas ásványvíz, 1/2 tk. ...