A válaszadás jogán — OTP Bank Románia
Utoljára módositva: 2018-12-04 09:00:16

Sem a Szülőföldön magyarul ösztöndíj felvételéhez, sem a kötelező banki adatfrissítéshez nem szükséges bankba menni.

 

Replika a Szatmári Friss Újság szerdán, 2018. november 28-án, Hosszú sorok az OTP előtt címmel megjelent írására.

Az OTP Bank Románia szatmári csapata komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a Szatmárnémetiben és környékén élő ügyfeleinknek minőségi szolgáltatást nyújthassunk, illetve az ebben az időszakban jelentkező nagyszámú kérésnek a lehető leghatékonyabban és legrövidebb idő alatt eleget tehessünk.

Elnézést kérünk minden olyan ügyfelünktől, aki az elmúlt napokban hosszú ideig várni kényszerült banki kirendeltségünk előtt, és biztosítani szeretnénk mindenkit, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy működőképessé és egyszerűvé tegyük az ügyintézés folyamatát.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy mind a Szülőföldön magyarul program ösztöndíjainak felvétele, mind az október elsejétől érvénybe lépett országos szintű jogi rendelkezések miatt kötelezővé vált adatfrissítés elvégezhető a banki fiókba való látogatás nélkül is.

Így a Szülőföldön magyarul program kedvezményezettjei számára az ösztöndíj felvétele lehetséges közvetlenül a bankkártyával bármely éjjel-nappal működő bankautomatánál Szatmárnémetiben, Tasnádon, Nagykárolyban, Petén, Turcon, Avasújfaluban, illetve Avasfelsőfaluban is. Azon ügyfeleink számára, akiknek nehézséget okoz a készpénz felvétele, számos kereskedőnél adott a bankkártyával való fizetés lehetősége is.

Amennyiben a Szülőföldön magyarul program keretén belül elnyert támogatás felvételéhez ügyfeleinknek még ki kell tölteniük a támogató által biztosított űrlapot, úgy a folyamat egyszerűsítése érdekében a kedvezményezettek címére már postán kiküldött, otthon kitöltött és aláírt űrlapot sorban állás nélkül is leadhatják a banki fiókunkban.

Az október elsejétől érvénybe lépett 9/2008-as számú országos szintű jogi rendelkezésnek megfelelően az OTP Bank Romániának más romániai bankokkal egyetemben frissítenie kell ügyfelei személyes adatait, illetve cégek esetében a jogi képviselők és a cég adatait. Annak érdekében, hogy ez a folyamat ne feltételezze a banki kirendeltségekben való várakozást, egy olyan online adatfrissítési módszer lehetőségét biztosítottuk, amely egy egyszerű űrlap kitöltésére és e-mailben való átküldésére korlátozódik:

- a magánszemélyek számára kitöltendő űrlap letölthető a https://www.otpbank.ro/assets/pdf/chestionar_simplificat_cunoasterea_clientelei_PF.pdf oldalról, és az actualizaredate@otpbank.ro címre szükséges visszaküldeni;

- jogi személyek számára az űrlapot (https://www.otpbank.ro/assets/pdf/chestionar_simplificat_cunoasterea_clientelei_PJ.pdf) az actualizaredatePJ@otpbank.ro e-mail-címre lehet küldeni.

További kérdésekkel, kérjük, forduljanak bizalommal hozzánk az ingyenesen hívható 0800 88 22 88-as telefonszámunkon vagy e-mailben az office@otpbank.ro címre küldött levélben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Ma, 14:35
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, mik
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...