A válaszadás jogán — OTP Bank Románia
Utoljára módositva: 2018-12-04 09:00:16

Sem a Szülőföldön magyarul ösztöndíj felvételéhez, sem a kötelező banki adatfrissítéshez nem szükséges bankba menni.

 

Replika a Szatmári Friss Újság szerdán, 2018. november 28-án, Hosszú sorok az OTP előtt címmel megjelent írására.

Az OTP Bank Románia szatmári csapata komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a Szatmárnémetiben és környékén élő ügyfeleinknek minőségi szolgáltatást nyújthassunk, illetve az ebben az időszakban jelentkező nagyszámú kérésnek a lehető leghatékonyabban és legrövidebb idő alatt eleget tehessünk.

Elnézést kérünk minden olyan ügyfelünktől, aki az elmúlt napokban hosszú ideig várni kényszerült banki kirendeltségünk előtt, és biztosítani szeretnénk mindenkit, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy működőképessé és egyszerűvé tegyük az ügyintézés folyamatát.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy mind a Szülőföldön magyarul program ösztöndíjainak felvétele, mind az október elsejétől érvénybe lépett országos szintű jogi rendelkezések miatt kötelezővé vált adatfrissítés elvégezhető a banki fiókba való látogatás nélkül is.

Így a Szülőföldön magyarul program kedvezményezettjei számára az ösztöndíj felvétele lehetséges közvetlenül a bankkártyával bármely éjjel-nappal működő bankautomatánál Szatmárnémetiben, Tasnádon, Nagykárolyban, Petén, Turcon, Avasújfaluban, illetve Avasfelsőfaluban is. Azon ügyfeleink számára, akiknek nehézséget okoz a készpénz felvétele, számos kereskedőnél adott a bankkártyával való fizetés lehetősége is.

Amennyiben a Szülőföldön magyarul program keretén belül elnyert támogatás felvételéhez ügyfeleinknek még ki kell tölteniük a támogató által biztosított űrlapot, úgy a folyamat egyszerűsítése érdekében a kedvezményezettek címére már postán kiküldött, otthon kitöltött és aláírt űrlapot sorban állás nélkül is leadhatják a banki fiókunkban.

Az október elsejétől érvénybe lépett 9/2008-as számú országos szintű jogi rendelkezésnek megfelelően az OTP Bank Romániának más romániai bankokkal egyetemben frissítenie kell ügyfelei személyes adatait, illetve cégek esetében a jogi képviselők és a cég adatait. Annak érdekében, hogy ez a folyamat ne feltételezze a banki kirendeltségekben való várakozást, egy olyan online adatfrissítési módszer lehetőségét biztosítottuk, amely egy egyszerű űrlap kitöltésére és e-mailben való átküldésére korlátozódik:

- a magánszemélyek számára kitöltendő űrlap letölthető a https://www.otpbank.ro/assets/pdf/chestionar_simplificat_cunoasterea_clientelei_PF.pdf oldalról, és az actualizaredate@otpbank.ro címre szükséges visszaküldeni;

- jogi személyek számára az űrlapot (https://www.otpbank.ro/assets/pdf/chestionar_simplificat_cunoasterea_clientelei_PJ.pdf) az actualizaredatePJ@otpbank.ro e-mail-címre lehet küldeni.

További kérdésekkel, kérjük, forduljanak bizalommal hozzánk az ingyenesen hívható 0800 88 22 88-as telefonszámunkon vagy e-mailben az office@otpbank.ro címre küldött levélben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 5 ár belterület Amacon (víz, villany bevezetve),...
Tovább >>>
Szolgáltatás
Személyszállítás Szatmárról Németországba, Belgiumba és Hollandiába. Tel.: 0757957641.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK


NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. április 26.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 gerezd fokhagyma, 1 fej hagyma, 15 dkg burgonya, 2 ek napraforgóolaj, 80 dkg karfiol, 8 dl zöldségleves-alaplé, ...