A vállaji tóban landolt a szatmári BMW
Utoljára módositva: 2018-05-16 17:35:54

Szokatlan baleset történt kedden este a magyarországi Vállajon (alig pár kilométerre Csanálostól), ahol egy Szatmár megyei BMW-t vezető férfi — valószínűleg a nagy sebesség miatt — elveszítette uralmát járműve fölött és belehajtott az országút mellett húzódó horgásztóba, melynek partján több halász is várta a fogást.

Szerencsére senki nem sérült meg, és a sofőrnek is sikerült kiúsznia a tóból, autója viszont teljesen elsüllyed — a helyszínre a hivatásos és az önkéntes katasztrófavédelmisek mellett a Felső-Tiszavidéki Búvár és Közhasznú Egyesület búvárát is riasztották, végül ő merült alá és rögzítette a sodronyokat a BMW-re, hogy aztán a 60 tonnás tűzoltódaru a partra tudja vontatni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Deadpool 2
Ma, 21:00
Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család,
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 22.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. május 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...