A város végzi a tatarozást
Utoljára módositva: 2017-08-19 09:57:23

Se bűt, se bát nem mondott a szatmárnémeti Pannónia (Dacia) Szálló tulajdonosa a polgármesteri hivatal múlt heti felszólítására, hogy állítsa helyre a hotel rongálásba torkollott átépítése idején szintén tönkretett Ruha István átjárót.

Vasile Ţânţaş válaszra sem méltatta a hivatal igényét, sem azt nem mondta, hogy elvégzi a kért munkálatokat, sem elutasító választ nem adott. A város ezt úgy veszi, hogy a tulajdonos rá bízta a felújítás elvégzését, Maskulik Csaba városmenedzser szerint a munkához a lehető leghamarabb hozzákezdenek, a közbeszerzési procedúrát elindították, az első becslések szerint tízezer eurós költségekkel számolnak. Ahogy azt eredetileg is tervezték, a felújításra költött összeggel megterhelik majd az ingatlan telekkönyvét egészen addig, amíg ezt a tulajdonos a városnak meg nem téríti.

A Ruha István átjáró visszaállítási munkálatai abból állnak majd, hogy a zsaluköves kialakítást visszabontják, helyreállítják a károsodott boltív-szakaszokat, pótolják a hiányzó téglákat, elejét veszik a beázásnak, vakolnak, kicserélik a járdaburkolatot, és kialakítják az átjáró díszkivilágítását.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Sokkal több mint testőr
Ma, 19:15
Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bírós
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 20.
Képes kiolvasni kedvese szeméből annak kívánságait és ez bizony elbűvöli őt. Alakítsák úgy időbeosztásukat, hogy az estét zavartalanul együtt tölthessék.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. szeptember 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...