A város végzi a tatarozást
Utoljára módositva: 2017-08-19 09:57:23

Se bűt, se bát nem mondott a szatmárnémeti Pannónia (Dacia) Szálló tulajdonosa a polgármesteri hivatal múlt heti felszólítására, hogy állítsa helyre a hotel rongálásba torkollott átépítése idején szintén tönkretett Ruha István átjárót.

Vasile Ţânţaş válaszra sem méltatta a hivatal igényét, sem azt nem mondta, hogy elvégzi a kért munkálatokat, sem elutasító választ nem adott. A város ezt úgy veszi, hogy a tulajdonos rá bízta a felújítás elvégzését, Maskulik Csaba városmenedzser szerint a munkához a lehető leghamarabb hozzákezdenek, a közbeszerzési procedúrát elindították, az első becslések szerint tízezer eurós költségekkel számolnak. Ahogy azt eredetileg is tervezték, a felújításra költött összeggel megterhelik majd az ingatlan telekkönyvét egészen addig, amíg ezt a tulajdonos a városnak meg nem téríti.

A Ruha István átjáró visszaállítási munkálatai abból állnak majd, hogy a zsaluköves kialakítást visszabontják, helyreállítják a károsodott boltív-szakaszokat, pótolják a hiányzó téglákat, elejét veszik a beázásnak, vakolnak, kicserélik a járdaburkolatot, és kialakítják az átjáró díszkivilágítását.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 18:45
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 20:45
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. március 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...