A város végzi a tatarozást
Utoljára módositva: 2017-08-19 09:57:23

Se bűt, se bát nem mondott a szatmárnémeti Pannónia (Dacia) Szálló tulajdonosa a polgármesteri hivatal múlt heti felszólítására, hogy állítsa helyre a hotel rongálásba torkollott átépítése idején szintén tönkretett Ruha István átjárót.

Vasile Ţânţaş válaszra sem méltatta a hivatal igényét, sem azt nem mondta, hogy elvégzi a kért munkálatokat, sem elutasító választ nem adott. A város ezt úgy veszi, hogy a tulajdonos rá bízta a felújítás elvégzését, Maskulik Csaba városmenedzser szerint a munkához a lehető leghamarabb hozzákezdenek, a közbeszerzési procedúrát elindították, az első becslések szerint tízezer eurós költségekkel számolnak. Ahogy azt eredetileg is tervezték, a felújításra költött összeggel megterhelik majd az ingatlan telekkönyvét egészen addig, amíg ezt a tulajdonos a városnak meg nem téríti.

A Ruha István átjáró visszaállítási munkálatai abból állnak majd, hogy a zsaluköves kialakítást visszabontják, helyreállítják a károsodott boltív-szakaszokat, pótolják a hiányzó téglákat, elejét veszik a beázásnak, vakolnak, kicserélik a járdaburkolatot, és kialakítják az átjáró díszkivilágítását.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 18.
Környezete nem tudja eldönteni, hogy ilyen tévedhetetlenek a megérzései vagy egyszerűen csak kiváló informátorai vannak.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. január 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...