A városnapi program miatt változik a buszmenetrend
Utoljára módositva: 2018-05-23 17:45:26

A városnapi ünnepségek miatt városközponti útlezárások lesznek, ma 19 órától hétfő 9 óráig tizenöt szatmárnémeti busz útvonala módosul. Az alábbiakban az érintett útvonalakat közöljük.

Csütörtök délután héttől vasárnap reggel kilencig le lesz zárva a szatmárnémeti régi főtér és az ahhoz vezető utcák egyes szakaszai, a központon át közlekedő buszok másfelé fognak közlekedni a hétvégén.

Az 1-es, a 15-ös: Golescu híd–Bujorului utca–Transilvania út, Vasile Lucaciu utca–vonatállomás. Visszafelé: Traian sugárút–Vasile Lucaciu utca–Wolfenbüttel utca–Ady Endre utca–Ştefan cel Mare utca–Iuliu Maniu utca.

A 13-as és 18-as: Golescu híd–Bujorului utca–Transivalnia út (polgármesteri hivatali megállóval)–Romană tér–Batizi út. Visszafelé: Batizi út–Vasile Lucaciu utca–Wolfenbüttel utca–Ady Endre utca (István téri megállóval)–Ştefan cel Mare utca–Iuliu Maniu utca.

A 16-os: Golescu híd–Iuliu Maniu utca–Ceahlăului utca (kispiaci megállóval)– 14 Mai. Visszafelé: Eroilor utca–Wolfenbüttel utca–Ady Endre utca–Ştefan cel Mare utca–Golescu híd.

A 2-es, a 11-es, a 11/II.-es, a 12-es és a 14-es buszok a Vasile Lucaciu utcán fognak közlekedni a Decebal hídtól mindkét irányban.

A 6-os, a 9-es és a 17-es buszok végállomása az ortodox katedrálisnál lesz. Ugyanakkor a 9-es járat szombat és vasárnap reggel hatkor az ortodox katedrális–Vasile Lucaciu utca–Kispiac–14 Mai–Solidarităţii–Wolfenbüttel utca–Ady Endre utca–Iuliu Maniu utca–Nagypiac–Golescu híd–Casco útvonalat használja majd. A 9-es busz pénteki 22 órai, illetve a szombati és vasárnapi 14.20 órai járata az ortodox katedrális–Vasile Lucaciu utca–Kispiac–Wolfenbüttel utca–Ady Endre utca–Iuliu Maniu utca–Nagypiac útvonalon jár majd, visszafelé pedig a Golescu híd–Transilvania út–ortodox katedrális útvonalat fogja használni.

A 23-as busz útvonala: Decebal híd–Vasile Lucaciu utca–Kispiac–Wolfenbüttel utca–Ady Endre utca–Gheorghe Bariţiu utca–Lazărului utca lesz. Visszafelé pedig a következő: Gheorghe Bariţiu utca–Ady Endre utca–régi kórház–Ceahlăului utca–Kispiac–Vasile Lucaciu utca–Decebal híd.

A 29-es járat végállomása a Nagypiacnál lesz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. augusztus 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...