A városnapi program miatt változik a buszmenetrend
Utoljára módositva: 2018-05-23 17:45:26

A városnapi ünnepségek miatt városközponti útlezárások lesznek, ma 19 órától hétfő 9 óráig tizenöt szatmárnémeti busz útvonala módosul. Az alábbiakban az érintett útvonalakat közöljük.

Csütörtök délután héttől vasárnap reggel kilencig le lesz zárva a szatmárnémeti régi főtér és az ahhoz vezető utcák egyes szakaszai, a központon át közlekedő buszok másfelé fognak közlekedni a hétvégén.

Az 1-es, a 15-ös: Golescu híd–Bujorului utca–Transilvania út, Vasile Lucaciu utca–vonatállomás. Visszafelé: Traian sugárút–Vasile Lucaciu utca–Wolfenbüttel utca–Ady Endre utca–Ştefan cel Mare utca–Iuliu Maniu utca.

A 13-as és 18-as: Golescu híd–Bujorului utca–Transivalnia út (polgármesteri hivatali megállóval)–Romană tér–Batizi út. Visszafelé: Batizi út–Vasile Lucaciu utca–Wolfenbüttel utca–Ady Endre utca (István téri megállóval)–Ştefan cel Mare utca–Iuliu Maniu utca.

A 16-os: Golescu híd–Iuliu Maniu utca–Ceahlăului utca (kispiaci megállóval)– 14 Mai. Visszafelé: Eroilor utca–Wolfenbüttel utca–Ady Endre utca–Ştefan cel Mare utca–Golescu híd.

A 2-es, a 11-es, a 11/II.-es, a 12-es és a 14-es buszok a Vasile Lucaciu utcán fognak közlekedni a Decebal hídtól mindkét irányban.

A 6-os, a 9-es és a 17-es buszok végállomása az ortodox katedrálisnál lesz. Ugyanakkor a 9-es járat szombat és vasárnap reggel hatkor az ortodox katedrális–Vasile Lucaciu utca–Kispiac–14 Mai–Solidarităţii–Wolfenbüttel utca–Ady Endre utca–Iuliu Maniu utca–Nagypiac–Golescu híd–Casco útvonalat használja majd. A 9-es busz pénteki 22 órai, illetve a szombati és vasárnapi 14.20 órai járata az ortodox katedrális–Vasile Lucaciu utca–Kispiac–Wolfenbüttel utca–Ady Endre utca–Iuliu Maniu utca–Nagypiac útvonalon jár majd, visszafelé pedig a Golescu híd–Transilvania út–ortodox katedrális útvonalat fogja használni.

A 23-as busz útvonala: Decebal híd–Vasile Lucaciu utca–Kispiac–Wolfenbüttel utca–Ady Endre utca–Gheorghe Bariţiu utca–Lazărului utca lesz. Visszafelé pedig a következő: Gheorghe Bariţiu utca–Ady Endre utca–régi kórház–Ceahlăului utca–Kispiac–Vasile Lucaciu utca–Decebal híd.

A 29-es járat végállomása a Nagypiacnál lesz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 21.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...