A városnapi program miatt változik a buszmenetrend
Utoljára módositva: 2018-05-23 17:45:26

A városnapi ünnepségek miatt városközponti útlezárások lesznek, ma 19 órától hétfő 9 óráig tizenöt szatmárnémeti busz útvonala módosul. Az alábbiakban az érintett útvonalakat közöljük.

Csütörtök délután héttől vasárnap reggel kilencig le lesz zárva a szatmárnémeti régi főtér és az ahhoz vezető utcák egyes szakaszai, a központon át közlekedő buszok másfelé fognak közlekedni a hétvégén.

Az 1-es, a 15-ös: Golescu híd–Bujorului utca–Transilvania út, Vasile Lucaciu utca–vonatállomás. Visszafelé: Traian sugárút–Vasile Lucaciu utca–Wolfenbüttel utca–Ady Endre utca–Ştefan cel Mare utca–Iuliu Maniu utca.

A 13-as és 18-as: Golescu híd–Bujorului utca–Transivalnia út (polgármesteri hivatali megállóval)–Romană tér–Batizi út. Visszafelé: Batizi út–Vasile Lucaciu utca–Wolfenbüttel utca–Ady Endre utca (István téri megállóval)–Ştefan cel Mare utca–Iuliu Maniu utca.

A 16-os: Golescu híd–Iuliu Maniu utca–Ceahlăului utca (kispiaci megállóval)– 14 Mai. Visszafelé: Eroilor utca–Wolfenbüttel utca–Ady Endre utca–Ştefan cel Mare utca–Golescu híd.

A 2-es, a 11-es, a 11/II.-es, a 12-es és a 14-es buszok a Vasile Lucaciu utcán fognak közlekedni a Decebal hídtól mindkét irányban.

A 6-os, a 9-es és a 17-es buszok végállomása az ortodox katedrálisnál lesz. Ugyanakkor a 9-es járat szombat és vasárnap reggel hatkor az ortodox katedrális–Vasile Lucaciu utca–Kispiac–14 Mai–Solidarităţii–Wolfenbüttel utca–Ady Endre utca–Iuliu Maniu utca–Nagypiac–Golescu híd–Casco útvonalat használja majd. A 9-es busz pénteki 22 órai, illetve a szombati és vasárnapi 14.20 órai járata az ortodox katedrális–Vasile Lucaciu utca–Kispiac–Wolfenbüttel utca–Ady Endre utca–Iuliu Maniu utca–Nagypiac útvonalon jár majd, visszafelé pedig a Golescu híd–Transilvania út–ortodox katedrális útvonalat fogja használni.

A 23-as busz útvonala: Decebal híd–Vasile Lucaciu utca–Kispiac–Wolfenbüttel utca–Ady Endre utca–Gheorghe Bariţiu utca–Lazărului utca lesz. Visszafelé pedig a következő: Gheorghe Bariţiu utca–Ady Endre utca–régi kórház–Ceahlăului utca–Kispiac–Vasile Lucaciu utca–Decebal híd.

A 29-es járat végállomása a Nagypiacnál lesz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...